Сьогодні в гороскопі переважатимуть емоції, причому дуже бурхливі, попереджають кращі астрологи України. Постарайтеся не йти на поводу цієї стихії, а направте її в потрібне русло. Присвятіть день творчості, спілкуванню, прогулянкам на природі – і яскраві враження вам гарантовані.

Овен

Цей день відкриває перед Овнами нові можливості і радить відкинути всякі сумніви в прийнятті рішень. Дозвольте собі діяти на хвилі натхнення. Будь-яка пригода завершиться для вас щасливо. День підходить для спілкування з приїжджими, мандрівниками, іноземцями, особливо якщо вони викликають у вас симпатію. З деякими з них ви можете подружитися, а до представників протилежної статі почати відчувати романтичні почуття. Вдалий момент для вечірок, для оновлення естетичних смаків.

Телець

Тельців може відвідати дух авантюризму. Можливо, вас спокусить чужий приклад, або поманить оригінальний шанс. Роль “шукача пригод” буде вельми привабливою, а при відповідному настрої і підготовці, результативною. Умова успіху — правильний вибір стратегії і тактики, інструментів і прийомів, друзів і помічників. Чим складніше завдання і вищий ризик, тим важливіше мати поруч надійних людей, користуватися перевіреною технікою. Стане в нагоді знання правил і законів, вміння «орієнтуватися на місцевості».

Близнюки

Близнюкам сьогодні не варто розраховувати на ясність, але можна і не боятися хаосу. Життя кине якір або запалить дороговказну зірку, яка не дасть збитися з курсу. Можливо, вашою опорою стануть професійні рамки, задані ззовні терміни або якісь офіційні правила. Ближче до півночі з’явиться шанс одним стрибком подолати прірву, наприклад, у коханні — але варто спочатку оцінити можливі ризики.

Рак

Початок дня дозволить Ракам нікуди не поспішати, крім як по власних дрібних справах. Друга половина дня обіцяє клопоти, які, втім, можуть стати приємними і надихаючими. Більше турбот може з’явитися в зв’язку з вихованцями, здоров’ям, а також організацією будь-якого заходу, наприклад, поїздки або вилазки на природу. Можливо, доведеться зробити вибір або зайнятися двома справами паралельно.

Лев

Левам не варто кидати на півдорозі дрібні домашні і службові клопоти. Сьогодні є час довести їх до кінця, не зазнавши опору середовища. Внутрішньою перешкодою може стати лінь, небажання стикатися з неприємною гранню життя. В цьому випадку, вам варто подолати психологічний бар’єр. Навіть якщо ви займетеся чимось через силу, лінія, підведена під справами, стане джерелом задоволеності, підвищить настрій. Незавершене завдання, навпаки, може лягти на вашу психіку невидимим вантажем.

Діва

Партнерські зобов’язання виконуйте вранці. При недостатній впевненості в собі буде шанс сховатися за чужу спину. В кінці дня ви зможете перевірити, наскільки ви творча натура і які на даний момент ваші приховані креативні можливості. Це відповідний момент для апробації нових ідей і реалізації оригінальних задумів. Навіть якщо не все вийде, ви отримаєте величезний заряд енергії. Влюбливих романтичних Дів підстерігає яскраве і не зовсім законне захоплення, якому вони не зможуть противитися.

Терези

Початок дня порадує Терезів динамічною рівновагою у відносинах, благополучним результатом будь-якої справи, нейтралізацією конфлікту. Можливий оригінальний доброзичливий жест з боку партнера або противника. У другій половині дня шальки терезів хитнуться в інший бік, а головною умовою збереження рівноваги можуть стати зовсім інші мотиви. Не виключено, що першорядне значення придбає загальний бюджет, нерухомість, спадок, любовна ідилія може почати сильніше залежати від інтимної гармонії.

Скорпіон

В силу особистої інертності ви поки не схильні змінювати звичне коло хвилюючих вас питань. Однак зірки прозоро натякають: пора заводити нових друзів або хоча б готувати для цього ґрунт. Зараз навіть у найбільш відлюдних Скорпіонів з’являється шанс зав’язати нове знайомство, освоїти невідомий маршрут, приступити до вивчення нового розділу знань або поглибити розуміння вже знайомого предмета. Можливо, ви знайдете нових приятелів через когось із колег, близьких родичів або духовних однодумців.

Стрілець

Сьогодні життя ставить межі натхненню Стрільців, але не позбавляє їх шансу на несподівану удачу в останній момент. Будь-який бар’єр можна розглядати як позитивний фактор: завдяки йому, ви зможете вчасно піти від невиправданих ризиків, зумієте зберегти ресурси, час або фізичні сили. Деякі Стрільці віддадуть перевагу зупинитися самі, без будь-якого спонукання ззовні: зіграють роль помірність, далекоглядність, досвід невдач, здоровий глузд. Водночас, може принести успіх контрольований азарт.

Козоріг

Настав зручний час для залагодження протиріч. Ви досить мудрі, щоб не встрявати в ігри сторонніх людей, зараз вас оберігає від цього інстинкт самозбереження. Але можливо, саме вам доведеться виступити в ролі посередника або судді в чужій тяжбі. У власному житті постарайтеся знайти компроміс між професією і задоволеннями, романтикою любові і дружніми зобов’язаннями. Для більшості Козорогів сьогодні важливе задоволення інтимних потреб (або їх правильна сублімація).

Водолій

Не чекайте від цього дня несподіванок, все відбуватиметься згідно з прийнятим планом. Вчорашні події отримають подальший логічний розвиток. Якщо напередодні ви підійшли до справи далекоглядно і розумно, то сьогодні пожнете плоди своєї грамотної політики. Це вдала доба для передбачливих і економних Водоліїв, не схильних до мотовства. При проблемах із надмірною вагою корисна дієта, також можна почати цикл фізичних вправ.

Риби

Для Риб сьогодні найбільш значущий вечір. Саме в кінці дня настануть порядок і ясність, завдяки яким все «стане на свої місця». Ви почнете краще розбиратися в своїх бажаннях. Вам стане простіше слідувати планам, регламенту, етикету, дотримуватися дієти та інших необхідних обмежень. До вас повернеться віра в добро, любов, удачу, ідеали. Принесуть задоволення покупки. Якщо ви опинилися в не найбільш виграшній для себе ситуації, то отримаєте захист і станете недосяжні для потенційних супротивників.