Впродовж вересня-листопада у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної проходив Чемпіонат пізнавально-розвиваючої гри «Нон-Стоп». У відбіркових турах взяли участь збірні команди 10-х класів із 33 шкіл Вінницької міської територіальної громади. 

Мета чемпіонату – розвиток аналітичного, логічного й креативного мислення учнів, створення умов для реалізації пізнавальних, творчих та інтелектуальних здібностей старшокласників.

У кожній відбірковій грі змагалися по 5 команд. Вони виконували завдання у конкурсних рубриках: «Спробуй розгадай», «Детектив», «Шифрограма», «Travel book», «Мандруючи світом», «Мегамозок» та «Секрет».

До фінального туру чемпіонату дійшли 4 команди, які набрали найбільшу кількість балів у загальному рейтингу. Зокрема, це збірні шкіл №1, №6, №7 та №8. Перемогу здобула збірна 10-х класів вінницької школи №8.

Переможців та фіналістів чемпіонату пізнавально-розвиваючої гри «Нон-Стоп» нагородили грамотами департаменту освіти Вінницької міської ради та сертифікатами на придбання подарунків.