Благодійний проєкт «Незламна» зараз проходить у Вінниці. Жінок, які стали мамами «особливих» діток, перевтілюють у справжніх королев краси.

З героїнями працюють психологи, візажисти, перукарі та стилісти. Всіх їх об`єд­нала вінницька волонтерка Марина Бондаренко для того, щоб допомогти змінити життя «особливих» матусь.

— 8 вінничанок стають «незламними» матусями. Все це я організувала, щоб розкрити жіночність закомплексованих жінок. Кожна із учасниць — це, в першу чергу, мама. Мама «особливої» дитини. На їхню долю випало багато випробовувань. Тому моя мета – допомогти всі випробування пройти із гордо піднятою головою, — ділиться Марина Бондаренко.

– Наше суспільство не готове визнавати «особливих» діток. Це дуже позначається на їхніх батьках. Особливо мамах. Вважаю, що такі люди потребують підтримки. Тож ми допомагаємо відкрити внутрішню силу, збагатитись духовно та покращити зовнішність.

Сильна, вольова, вперта – саме такими деякі з нас повинні бути в силу важких життєвих обставин. Не тому, що вони так хочуть, а тому, що по-іншому не можуть.

Дуже важко бачити посмішку крізь сльози, дивитись в очі мамі, яка віддає все, аби покращити життя своєму малюку та назавжди забуває про себе. Ми докладемо максимум зусиль, щоб по-справжньому змінити життя таких жінок.

— Для того, щоб проєкт «Незламна» був по-справжньому благодійний, я залучила бізнес-партнерів. Усі заходи фінансуються ними. Окрім того, ми співпрацюємо із майстрами сфери краси. Наші учасниці отримають ще багато чого приємного у подарунки, — каже Марина.

Софія Копач
Фото Марії ВасильєвОЇ