Тепер красуня повернулась в Україну. Та вже не живе на Вінниччині. Про це повідомляють наші читачі. Дівчина знайшла нового, старшого за себе кавалера та переїхала до нього у столицю. Кажуть, саме він зустрічав красуню в аеропорту із «відрядження» у Францію. Проте не один, а із валютним подарунком — новим блакитним ВMW. Після оприлюднення шокуючих фактів мусила приїхати, щоб спростувати всю інформацію про свої заробітки та куплену корону «віцеміс».

Хто новий загадковий кавалер — можна лише здогадуватись. Бо після скандальних новин про красуню навряд чи хтось захоче з нею публічно «світитись».

Ох і справ “наворотила” ця дівчина! Хоч ніби із інтелігентної родини. Мама — вчителька. Спокійна та врівноважена жінка. Ніколи поганого слова не сказала своїм учням. Батько все життя на службі у поліції. А тут таке рідна донька втворила… Бо тільки вдуматись: покинути навчання та поїхати на заробітки у Францію. До речі, своїх батьків вона запевняла, що працює там перекладачем. Мама дуже сумувала за нею. Завжди пишалась своєю донькою, адже красуня, в школі навчалась на «відмінно».


– Ще змалку одягали якнайкраще та давали все. А тут такий сюрприз, вся область обговорює, що донька працює повією в Парижі. Хіба це не стане шоком для зразкової матері, яка всю себе вклала в єдину донечку. А та, у прагненнях багатого «шанельного» життя, із помічниці депутата стала працювати жрицею кохання. Та ще й не де-небудь, а в одному із найдорожчих ескортних агентств Європи. Кажуть, що туди тільки і відбирають таких типу нашої «міс». Красивих, фігурних і головне – розумних.

В університеті вона хизувалась фотографіями із різних закордонних відпочинків. І дивилась на одногрупників так, ніби вона вище всіх інших у статусі. А коли на конкурсі краси перемогла, то взагалі корону собі на голову натягнула. І казала, що у справах то в Емірати їздить, а потім і в Париж на солідну роботу. Всі здогадувались, що це за «заробітки». Але навіть уявлення не мали, що вона засвітиться на одному із сайтів для інтимних розваг, — повідомляють читачі «33-го».

- Кажуть, що мама її втратила свідомість, і їй навіть «швидку» викликали, коли питали за заробітки доньки. Декілька тижнів бідолашна жінка відходила від такого. Кажуть, що і до лікарні потрапила на декілька днів. Бо не могла пережити, що її донька «віцеміс» - повія у Парижі. Але вона все заперечує. А всі ці наклепи, мовляв, через заздрощі. Бо вона молода, красива та успішна. Останнього разу, коли мама в емоціях спростовувала всю цю інформацію про свою доньку, схопило серце. І бідолашну знову забрала «швидка», — повідомляють наші читачі.

Марина Романова