Нею неабияк пишаються у Вінницькому технічному уні­верситеті. Вона не тільки надзвичайно вродлива викладачка, а ще й доцент кафедри ком­п’ютерних систем управління, кандидат технічних наук.

Кілька днів тому у столичному Музеї становлення Української нації відбулась V церемонія нагородження переможців щорічної премії «100 успішних українців».Традиційно премія об’єд­нала людей, котрі щодня своїми діями змінюють життя на краще і змушують по-іншому поглянути на поняття успіху! Олена Жагловська удостоєна відзнаки за заслуги у науковій та педагогічній роботі, значний внесок у розвиток підростаючого покоління.

«Нині успіх не вимірюється кількістю грошей, славою чи лайками у соціальних мережах! Сьогодні успішна людина та, яка залишається людиною за будь-яких обставин!» — каже Олена.

Про Олену Жагловську наша газета розповідала у 2019 році як про переможницю національного конкурсу «Краса країни-2019». А на Mrs Globe-2019 вродлива доцентка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети і отримала корону, яка засвідчує це, і сертифікат амбасадора! Але син Вовчик ще й до цього знав, що його мама — найкраща у світі.

На міжнародному конкурсі краси заміжніх жінок Mrs Globe-2019, який проходив у Китаї в місті Шеньчжень, Олена Жагловська представляла Україну. На Globe Awards вродливу викладачку ВНТУ удостоїли почесного титулу «Мотиватор року»! Із сукнями Олені допомагали українські дизайнерки — вінничанки Катерина Лукашик, Людмила Квєтна, Ірина Дорошенко і Оксана Русанова. Ще тоді, після цієї перемоги, Олена пообіцяла не стишувати життя, адже мала багато драйву, задумок та ідей, щоб зробити життя в університеті та рідному місті ще кращим.

Олена Жагловська зараз активно працює над докторською дисертацією, яка наразі вже на завершальній стадії.

Нещодавно стажувалась у міжнародній ІТ компанії EPAM Systems (Teacher Internship Program).

Успішно пройшла конкурсний відбір експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Ілона ВАЛЬТЕР