Це важливе повідомлення для всіх!

Гаряча вода, яку ви п’єте, корисна для вашого горла. Але цей коронавірус ховається за приносовою пазухою вашого носа протягом 3-4 днів. Гаряча вода, яку ми п’ємо, туди не доходить. Через 4-5 днів цей вірус, який був прихований за приносовими пазухами, досягає ваших легень. Тоді вам важко дихати. Ось чому дуже важливо приймати пару, яка досягає задньої частини вашої приносової пазухи.

Тому ви повинні вбити цей вірус у носі парою! Бо при температурі 50°C вірус відключається, тобто паралізується.

При температурі 60°С цей вірус стає настільки слабким, що з ним може боротися будь-яка імунна система людини. При 70 °С цей вірус повністю гине. Ось що робить пара.

Той, хто залишається вдома, має «паритися» хоч раз на день.

Якщо ви йдете на ринок, щоб купити продукти, овочі і так далі — приймайте пару двічі на день. Той, хто масово зустрічається з людьми або ходить в офіс, повинен приймати пару 3 рази на день.

Ось такий він, «Паровий тиждень». Бо, за словами авторитетних лікарів, Covid-19 можна вбити, вдихаючи пару з носа та рота, усуваючи коронавірус. Якщо всі люди почнуть кампанію парового прийому протягом тижня, пандемія незабаром закінчиться.

Ось моя пропозиція:

– Почніть процес протягом тижня з ранку та вечора, всього по 5 хвилин щоразу, щоб вдихнути пару. Якщо ми всі приймемо цю практику протягом тижня, смертельний Covid-19 буде стертий.

Ця практика не має побічних ефектів.

Н.КАННАПАН