Всі знають старовинне правило: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Що чекає в цю чарівну і містичну новорічну ніч на представників усіх знаків зодіаку?

Овен (21.03 — 20.04)

Овнам необхідно звертати увагу на ідеї, які під час святкування Нового року будуть спадати їм на думку. У сяйливій гірлянді на ялинці або гуркоті петард за вікном вони — несподівано для себе — можуть побачити рішення важливого життєвого чи професійного питання. Що ж до захопливих емоцій, то їх сьогодні можна не приховувати — все-таки йдеться про свято.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельцям зірки пророкують зустріч — кому реальну, а кому віртуальну — з людиною їхньої мрії. Тим представникам знака, які вже зустріли свою другу половинку, рекомендується святкувати Новий рік наодинці з нею — або з ним, приємні емоції будуть просто зашкалювати. До речі, відстань, що розмежовує закоханих, не стане перешкодою для спілкування — режим відеозв’язку ще ніхто не відміняв

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнятам рекомендується обмежити вживання спиртного: під дією винних парів вони можуть втратити контроль над своїми словами і діями і витворити щось таке, за що згодом собі докорятимуть. Особливо небезпечно ненавмисно образити когось із друзів або близьких — не варто псувати святковий настрій ні іншим, ні собі.

Рак (22.06 — 22.07)

Ракам за властивою їм звичкою не варто брати близько до серця необережні слова когось із близьких людей. Справа в тім, що вони, швидше за все, будуть продиктовані легковажністю і поспіхом людини, який спочатку говорить і тільки потім думає. Навіщо докоряти їм за це, якщо можна проявити великодушність і заради свята пробачити телепня.

Лев (23.07 — 21.08)

Леви, які почали святкувати Новий рік з випереджанням графіку — і до святкової ночі підійдуть у потрібній для урочистостей кондиції. Якщо їм вдасться не зіпсувати собі гарний настрій, а для людей їхнього темпераменту це може виявитися серйозною проблемою, рік для них почнеться на позитивній ноті.

Діва (22.08 — 23.09)

Дівам зірки радять у новорічну ніч проявляти максимальну обережність: не водити машину в стані навіть легкого сп’яніння, не підривати петарди, не ходити темними й безлюдними вулицями та провулками. Втім, представників знака вирізняє обережність і завбачливість, головне, щоб вони не вирішили, що хтось хоче обмежити їхню свободу — в таких випадках вони здатні на будь-яке дивацтво.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези проведуть новорічну ніч у романтичному ключі. Звісно, в Париж до Ейфелевої вежі їм виїхати навряд чи вдасться, а ось почути довгоочікуване зізнання в коханні або отримати пропозицію руки і серця вони цілком можуть. Чи варто говорити про те, що святкування у них набуде особливого відтінку — здійснення мрії і, як наслідок, щастя.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіони в будь-якій — навіть нечисленній — компанії привертатимуть до себе загальну захоплену увагу. Вони зможуть виблискувати як у прямому, так і в переносному сенсі слова: їх вирізнятиме не лише неперевершений зовнішній вигляд, а й унікальні інтелектуальні здібності та вміння підтримувати бесіду на рівні аристократичних світських салонів.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці, попри святкову атмосферу, продовжать обмірковувати робочі справи, якими їм належить зайнятися відразу ж після настання Нового року. Зірки не стануть відмовляти їх від цього заняття: перед ними стоїть важливе завдання — перевершити себе і досягти більшого, ніж у році, що минає. Головне, не забути випити келих шампанського — так би мовити, за прийдешні досягнення.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Козорогам у приємній передсвятковій атмосфері вдасться не тільки закінчити всі робочі справи, а й завершити домашні клопоти: прибрати в будинку, накрити стіл, та й за собою доглянути, щоб прикрасити собою домашнє свято. Не дивно, що під час святкувань їм захочеться тільки одного — спокійно відпочити в колі рідних і улюблених людей.

Водолій (21.01 — 18.02)

Для Водоліїв головною темою новорічної ночі — і, відповідно, всього наступного року — стануть контакти з зарубіжними партнерами — як ділового, так і особистого характеру: привітати з Новим роком потрібно всіх. Звісно, режим відеозв’язку не замінить особистого спілкування, але за браком інших варіантів потрібно скористатися ним, тим більше що приємних емоцій він принесе анітрохи не менше.

Риби (19.02 — 20.03)

Рибам доведеться поспілкуватися з людьми, з якими вони давно не бачилися і не розмовляли — однокласниками, однокурсниками, колегами. Не факт, що — через усім відомі обставини — їм вдасться зустрітися цього разу, але поговорити по щирості та пригадати минулі часи їм точно ніхто не завадить. Можливо, відносини з кимось із колись улюблених людей вдасться продовжити у прийдешньому році.