Овен

У Овнів 2022 рік буде переломним пе­ріодом: ви зрозумієте, що те, чого ви прагнули всі минулі роки, вже може не мати жодного значення. Ви знайдете психологічну свободу і почнете слухати себе та свої інтереси. Ваше коло спілкування може змінитися, і, можливо, ви будете важко це переживати: але повірте, ваші хвилювання даремні, це варто прекрасного результату.

Телець

Тельці у 2022 році будуть на роздоріжжі: буде два варіанти, на яку стежку звернути. Це стосується абсолютно кожної сфери життя, де вибір між «почути серце» або «послухати мозок». Який робити вибір — це лише ваше рішення, але новий рік точно не дасть вам сумувати або шкодувати про що-небудь. Чекайте на успіх у кар’єрі та у партнерських відносинах.

Близнюки

Для Близнюків цей рік принесе успіх у здоров’ї: вирішуватимуться всі проблеми, які супроводжували більше одного року. Те саме чекає на вашу сім’ю: тотальні проблеми організмів зникнуть, начебто їх і не було. Але можуть бути перешкоди на роботі: вам варто подумати про те, наскільки вам дороге кар’єрне зростання і прибуток та зрозуміти, чи варто змінювати сферу діяльності.

Рак

Ракам новий 2022 рік принесе не тільки нові прекрасні знайомства, але і вдарить їх стрілою амура! У вас є шанс або знайти нове кохання, з яким ви будете до кінця життя триматися за руки, або припинити всі негаразди з вже наявним партнером. Відбудуться зміни в характері: ви відкриєте нові грані.

Лев

Для Левів 2022 рік буде ус­пішним у сфері бізнесу та кар’є­ри. Ваша фінансова піраміда просто вибухне від усіх успішних проєктів! Ви будете поглинені різними ідеями, які отримають хороші відгуки. Можете точно очікувати підвищення! Але при цьому ці успіхи можуть потягнути за собою простій в інших сферах життя, намагайтеся тримати баланс.

Діва

Діви у 2022 році повинні бути обережні зі своїми словами та діями, тому що у новому році ви можете сильно поранити близьких. Це загрожує зменшенням кола спілкування чи навіть самотністю. Вам варто переосмислити вашу думку щодо оточення, а також обдумати вчинки минулого року. Проте запевняємо: після вашого детального аналізу водяний Тигр точно подарує вам чудовий настрій та неймовірних людей поряд.

Терези

Терези, стабільність — це ваше слово 2022 року. У вас будуть абсолютно спокійні та приємні будні, якими вони й були у 2021 році. Ваші рідні будуть щасливі і здорові, старі друзі будуть з вами, партнер любитиме вас, а ви любитимете його, а фінансова подушка буде більш ніж задовільна. Це буде рік-перепочинок: вам точно потрібне таке перезавантаження.

Скорпіон

Скорпіонам цього року варто замислитися над тим, щоб відкрити нові таланти: можливо, вам подобається спів та танці? Не соромтеся і починайте нове хобі, адже 2022 рік прогнозує успіх! Цього року не варто обмежувати себе, беріться за кожну можливість! Можливо, ваше нове починання навіть буде приносити прибуток і переросте в масштабний бізнес.

Стрілець

Стрільцям варто приділити увагу своєму здоров’ю: у 2022 році вам слід особливо обережно ставитися до свого організму і пройти всі необхідні огляди. Ви часто нехтували цим, і саме час змінити свій світогляд. Однак запевняємо, що в 2022 році ви точно будете чудово почуватися, а поруч буде надійний партнер, який точно зробить вас щасливими!

Козерог

Для Козерогов 2022 р. буде сповнений сюрпризів: відбудеться те, чого ви ніяк не можете очікувати! Вітер змін віднесе вас далеко, так що вперед, до нових пригод! Вас можуть зацікавити такі сфери діяльності, як підприємство, журналістика або навіть дизайн (імовірніше за архітектуру). Можете сміливо рухатись вперед, адже вас обов’язково підтримають.

Водолій

Водолії, 2022 року у вас можуть виникнути фінансові труднощі. Однак не поспішайте засмучуватися: вони тимчасові і, якщо докласти достатньо зусиль, з «мінусу» ви зможете всього за кілька місяців вийти в «жирний плюс». Але якщо ви не будете діяти і відпустите все на самоплив, ви можете весь рік бути в простої.

Риби

Для Риб 2022 р. буде сповнений неймовірних подарунків долі: вас чекають захоплюючі подорожі та відкриття. Ви зможете відчути життя по-новому та розширити свої горизонти. У партнерських відносинах пануватиме гармонія, але вам варто звернути увагу на кар’єру та вирішити всі незакінчені питання.