Свої послуги вони рекламували у соціальних мережах, а от надавали їх вже «вживу». Кожен бажаючий може долучитись до інтимного чату та обрати красуню на одну годину, день або ніч. Цікаво, та правоохоронці закривають на це очі. Наші читачі підозрюють, що вони «в долі» або ж просто «кришують» місцевих жриць кохання. Адже подібні ситуації бувають доволі часто.

Тим паче в нашій державі, де кожен готовий «взяти», «підмазати», «порішати», щоб тільки мати з цього хоча б якусь користь. Та деякі наші читачі вважають, що у проституції немає нічого поганого. Навпаки, кожен заробляє так, як вміє, і якщо вже дівчата вирішили займатись ось таким «бізнесом», то це їхній особистий вибір, і його просто слід приймати та поважати.

– Зараз таке життя, що проституткою можна назвати кожну третю. Змінились погляди та суспільні «нрави», жінки вже не мають такої цінності, як раніше. Тому деякі просто «сплять» з усіма підряд, а деякі беруть за це кошти. І нічого поганого у цьому не бачу. Якщо жінка вирішила саме так заробляти на своє життя, то це тільки її вибір, і ніхто не має права її судити.

Наприклад, у нашому селі живе жінка. Їй зараз вже 35 років, і вона має 8 дітей. От тепер шок — всі вони від різних чоловіків. З дитинства була нормальною школяркою, але ще в 10-му класі завагітніла від кавалера. Народила дитину і сама ж йо­го кинула. Через два роки вже народила дівчинку від іншого. Та музика теж недовго грала — ро­зійшлись. Потім чоловіків почала змінювати як рукавички.

Бать­ки їй побудували будинок, щоб було де жити. Там вона і приймала кавалерів. Жодного разу вона не робила абортів, навпаки — народжувала. Останніх сама не знає, від кого. Як-то кажуть, все село туди переходило. Хтось визнає своїх дітей, а хтось — ні. Але вона ні з ким не судиться та нічого не домагається. Всім каже, що це її вибір. Ось її «гулящою» називають, бо, як кажуть, слабка на одне місце. І не може бути з одним. Але ж не повія, бо грошей ні з кого не бере — все по любові...

Тетяна, читачка з Тульчина

– У нас ще та історія була: дві 16-річні подруги у райцентрі ще з малих літ любили пошастати по дискотеках. Потім заводили собі коханців. Як правило, це були одружені чоловіки. Та ще й не бідні, адже дівчата розкручували їх на гроші та жили за їхній рахунок. Самі ж були студентками училища. За навчання не дуже хвилювались. Про походеньки двох красунь знали всі. Адже навіть удень їх можна було побачити у колготках в сіточку та коротеньких спідничках із мереживом. З часом вони створили засекречений акаунт у соціальних мережах, де виставляли інтимні фото та ціни на свої сексуальні послуги. Адресу повідомляли клієнтам інди­відуально. Ось так і облаштували невеличкий бордель.

До них приїздили держслужбовці та правоохоронці вже похилого віку, бо яке ж це задоволення розважатись із молоденькими дівчатами. Та і красуні не лінувались, трудились щодня, без вихідних. Паралельно і навчання закінчували. Про їхній бізнес у містечку знали всі. Та, кажуть, що у них була своя «криша» — один із клієнтів був дуже великою людиною у маленькому міс­течку. Тож закривати їхню секс-лавочку ніхто не збирався. Щоправда, і вони не розгубились, через три роки таких заробітків купили собі квартири у столиці та переїхали туди на своїх автівках. Як кажуть, кожен заробляє так, як вміє. Та що зараз із ними, ніхто навіть гадки не має, бо давно вже від них ніяких звісток.

Марина із Жмеринки

– У кожному селі є така проститутка, яка любить руйнувати чужі сім`ї. І, як правило, не має своєї. От і в нас така була, як кажуть, на все готова. Красива та розумна, куди б не йшла - завжди на каблуках, із зачіскою та макіяжем. Всі жінки мовчки заздрили, а чоловіки просто звертали голови. Вона ще й любила здаватись такою недоступною... Ось так вона і приманювала до себе кавалерів, любила одружених, із квартирами та на машинах. Щоб могли її забезпечувати та купувати нові речі. Всі знали, що потім золото та прикраси здавала в ломбард. А кожному новому говорила, що у неї немає що одягнути.

Так вона зруйнувала десяток сімей. Чоловіки розлучались із дружинами, залишали своїх дітей та йшли до неї. Коли ж вона витягувала з кожного максимально грошей, то викидала їх, як непотрібні старі туфлі. Потім знову йшла на полювання.

Останньою її витівкою став роман із керівником військової частини. Той, як і всі, вирішив покинути свою дружину. Але от дружина не дозволила зруйнувати свою сім`ю. Була сильною і мудрою жінкою. Мала власний бізнес і дуже багато зв`язків. Та що казати, дякуючи їй, чоловік і побудував свою кар`єру. Жінка найняла «братків» із іншого міста. Вони без церемоній цю проститутку вивезли в ліс.

Одному Богу відомо, як вони зуміли її налякати, що вже на наступний день вона збирала валізи. Побачили її всю в сльозах тільки на автовокзалі.

Оксана, вінничанка

– Я днями повернувся із Амстердама. Там ці послуги легальні і офіційні – по 40-50 євро за секс-послугу у кварталі Червоних ліхтарів. То що виходить – 2000 у Погребищі більше, аніж за повій у відомому місті Нідерландів? То, може, краще легалізувати цей бізнес? Буде дешевше і безпечніше? І такі дівчата з цього та іншого райцентрів знайдуть собі роботу і стаж для пенсії?

Юрій, вінничанин