У містах Західній Україні вже стало доброю традицією – колядувати з Оксаною Мухою. Кілька років поспіль у січні володарка титулу «Голос країни», заслужена артистка України запрошує на свої незабутні Різдвяні концерти. І цьогорічна зима – не виняток.

Нову різдвяну програму співачки двома аншлагами зустріли львів’яни і вже за кілька днів побачать вінничани.

Вінницький концерт Оксани Мухи пройде 9 січня о 19.00 у театрі імені Садовського.

Різдвяний концерт Оксани Мухи – це щира, душевна і дружня коляда. У новій концертній програмі співачки прозвучать автентичні та авторські колядки і щедрівки у несподіваних аранжуваннях.

Вінничани почують як рідкісні коляди з усіх куточків України, так і всім відомі «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині. Не обійдеться, звісно, й без святкових прем’єр і творчих експериментів.  

– Від тихої – до гучної коляди, яку обов’язково підхопить увесь зал! – каже Оксана Муха. – Радію, що 9 січня ми з вінничанами заколядуємо так, щоб почула уся Україна!      

Різдвяний концерт Оксани Мухи – це не тільки про пісенну традицію Різдва, це також про відчуття затишку і єдності української землі.

Про ту неймовірно теплу атмосферу, яка панує у кожній українській домівці у час, коли звучить Коляда. Відтак на сцені та у залі співачка і її музиканти намагатимуться передати те щемке і таке рідне з дитинства передчуття дива і відчуття Різдвяного піднесення.

Що може бути кращим, величнішим, достойнішим, аніж прославляти Христа у часі Різдвяних свят, радіти Його народженню, вітати Його життя? – зауважує Оксана Муха. – Кожен із нас робить це по-своєму – так, як уміє. Я – на сцені, разом із найкращими музикантами і найкращими слухачами в залі! Уже чую, як ми гуртом колядуємо, як радіємо, як маємо добрий вечір! Чим більш дружно і більш згуртовано звучатиме наша коляда – тим більше світла з’явиться у серці кожного з нас і тим більше добра спільно принесемо у наш світ!  

Приходьте 9 січня о 19.00 у театр імені Садовського на концерт Оксани Мухи за особливими, святковими враженнями!

Квитки на концерт коштують від 200 гривень.

Встигніть придбати собі і рідним на подарунки на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.