Справжньою новорічною сенсацією стали фото вінничанки Міли Поворознюк, які вона виклала в соцмережу 1-го січня. В її руках кошик із справжніми живими підсніжниками посеред зимового лісу! Де їх взяла «Леді-вінтаж», як ще називають Мілу друзі та підписники за її любов до старовини?

Адже ця фотосесія із весняними квітами в стилі казки «12 місяців» вже стала хітом на новорічні свята в соціальних мережах! А дехто із вінничан після таких світлин вже був готовий їхати до лісу та при +8 градусах січневого тепла шукати первоцвіти…

— Вітаю з Новим роком! Нехай цей рік пройде у вас, як у казці «12 місяців» — кожен день чудеса, перемоги та радість, підтримка від оточуючих, кохання і багато красивих квітів! — привітала усіх вінничан Міла із підсніжниками в руках.

До речі, для повної схожості із казковим образом блогерка одягла на себе стару пухову хустку, довгу коричневу спідницю і робочий фартух… Все, як 100 років тому у казці про «12 місяців».

А сенсаційні «живі» проліски Міла зробила власноруч із кольорового паперу та дротиків… Її котик спершу хотів скуштувати зимових квітів, але відмовився від цієї страви… Адже на свята в домі й так вистачає смачненького.

А ви зустрічали в наших лісах підсніжники на Новий рік? Якщо так — надсилайте ваші фото та розповіді на нашу адресу gazeta@33kanal.com — з радістю опублікуємо.

До речі, 5 січня буде найтепліший день цієї зими в Україні — плюс 12 градусів тепла. В Мадриді в цей час рекорд за 100 років — 24 градуси тепла.

Невже з Хуй..м вирішила воювати сама природа і Бог?

Бо ще в переддень Різд­ва, яке зустрічала Європа 25 грудня, коли Росія роздула ціну на газ до 2140 доларів, щоб зламати спротив України і Євросоюзу, США, раптом по всій Європі зірвався сильний вітер і запустив вітряки альтернативної енергетики. І потреба в ро­сійському газі різко відпала. Ціни впали на 1000 дол. і більше… А тепер ось рекорди тепла в Україні і Європі!

З нами Бог! З різдвяними дивами вас, шановні читачі!

«33-й канал» для нескорених і людей, що поважають себе! Якщо ви такі — єднаймося!

Роман КОВАЛЬСЬКИЙ