Перший великий благодійний концерт у Вінниці влаштували Тоня та Ніна Матвієнки. Мама і дочка — символ любові, щастя та підтримки.

Зіркова родина, де донька  вслід за мамою вирішила стати співачкою. Тоня знайшла свого глядача та підкорила серця тисяч українців, як і матуся Ніна. Їхня родина стала прикладом для багатьох ще раніше. Та і тепер вони вирішили зробити добру справу на Новий рік.

Тисячі вінничан прийшли насолодитись талантом, українською мовою. І разом з артистами підспівували легендарного «Скрипаля». Під запальні щедрівки танцювали посеред зали. Та найбільше всіх вразила Ніна Митрофанівна, яка в перервах між піснями роздавала корисні поради. Із вінничанами вона поділилась секретами пітримки здоров`я у літньому віці. Розповідала біблійні історії та радила українцям триматись разом. Задля блага нації.

– Людоньки, потрібно вірувати! Адже в наш православний храм привели Марію із великого царського роду. Вона була не простою жінкою, а від духу святого народженою. Тож ми всі повинні народжувати дітей і продовжувати наше українське покоління. Якщо не буде справжніх патріотів, землю нашу захоплять та продадуть. Маємо пам`ятати, друзі, маємо розуміти, що наша країна в наших руках. Бережімо її та продовжуймо рід, — заявила зі сцени Ніна Матвієнко.

Та справжній сюрприз концерту був для вінничанки Софії Файденко.

Депутати Вінницької міської ради подарували інсулінову помпу. Її мама — громадська діячка, яка увесь свій час присвячує допомозі людям із цукровим діабетом. А тут неочікувано допомогти вирішили їй. Окрім того, передали подарунки дітям із інвалідністю. А всі зібрані кошти із концерту витратять на те, щоб закупити обладнання, яке потребує відділення онкогематології Вінницької обласної дитячої лікарні, а саме, інфузійний шприцевий насос, — запевняють організатори.

Софія Копач