Вчора перестало битися серце журналіста  і справжнього патріота України Івана Демидюка. Про це повідомила Немирівська міська рада.

-Неосяжна туга і біль охоплюють серце, коли помирають знайомі, близькі і просто добрі люди. Так, невимовну печаль відчуває сьогодні кожен, кого спіткала недобра звістка: у кращий світ відійшов житель Немирівської громади – прекрасний митець слова, журналіст – Іван Федорович Демидюк. Маючи хист, талант і неабияку жагу до висвітлення злободенних тем, розбираючись у стані речей навколишнього середовища, він обіймав посаду інспектора-фахівця з питань зв’язків з громадськістю Немирівської міської ради, був депутатом Немирівської міської ради. Колеги цінували Івана Федоровича за його розум, професіоналізм, за добре слово, людяність та порядність.

Колектив Немирівської міської ради висловлює співчуття рідним і близьким покійного і розділяє цю непоправиму втрату, адже вдвічі болючіше розуміти, що доброї та чуйної людини більше немає поряд.

Царство Небесне Івану Федоровичу!

Він назавжди залишиться в наших згадках та серцях як достойна людина, прекрасний журналіст, доброзичливий колега і люблячий батько та дідусь!

Редакція “33-го” висловлює щирі співчуття родині і землякам…