Не довіряйте підозрілим людям, застерігають сьогодні кращі астрологи України

Овен

Новий приплив енергії чекає Овнів ближче до вечора. Вдень не варто спішно залишати вподобану територію (або те місце, в якому ви опинилися вимушено). Можливі переживання в зв’язку з розмовою, що відбулася напередодні, звісткою, важливою подією в сім’ї або в тісному робочому колективі. На вечір добре планувати заходи, пов’язані з творчістю, іграми, фізичною активністю, розвитком бізнесу.

Телець

Тельцям не варто міняти вчорашню лінію поведінки. Бажано проявити дипломатичність, толерантність, поступливість. Якщо сталося щось непередбачене і плани частково змінилися, краще не боротися з обставинами, а підлаштуватися під вимоги моменту. Це не найкращий день для тривалих дискусій. Не рекомендуються виснажливі заходи, довгі поїздки. Шорсткості в спілкуванні краще згладити, не вступаючи в полеміку. Можливі несподівані труднощі, пов’язані з домашніми тваринами.

Близнюки

У Близнюків є шанс звернути ситуацію на свою користь (або вчасно піти від небезпеки, якщо сили нерівні). Сьогодні загострюється ділова, любовна та інша конкуренція, підвищується ймовірність зіткнення з агресією, провокацією, масштабною інтригою, несправедливими нападками, нечесною грою. Взяти верх над обставинами вам може допомогти дотепність, професійна майстерність, загальна впевненість в собі, наявність дружньої або офіційної підтримки. Можливо, у вас буде своя людина «в стані ворога».

Рак

День підвищить проникливість і емпатичність Раків, а також допоможе їм знайти душевну рівновагу, повернутися до колишньої віри і ідеалів. Зростають шанси на любовну і матеріальну удачу, на симпатію, розуміння, примирення, взаємні поступки, продуктивну інтимну переписку. Відповідний момент для побачення, медитації, красивого прощального ритуалу, для відходу в світ кіно, музики, релігії або фантазій.

Лев

На початку дня Левам стане в нагоді невелика пауза. Залежно від ситуації, вона допоможе або відволіктися, або зібратися з думками. Можна заповнити її спілкуванням, яке ні до чого не зобов’язує. В середині дня дозріє рішення, або складуться умови для наміченої роботи. Головною метою будь-яких дій буде підвищення матеріального (або загального життєвого) рівня, ефективне розпорядження ресурсами або їх примноження. Перш ніж розвивати активність, варто додатково подумати над фінансовою стратегією в цілому.

Діва

Сьогодні краще уникати нестачі працьовитості, потурання своїм бажанням, нерозумної гонитви за задоволеннями і грошовою екстравагантністю. У спілкуванні з протилежною статтю можливі образи. Слід поберегти своє здоров’я, не перенапружуватися.

Терези

Сьогодні Терезам нелегко змінити курс, розпочата справа може поглинути увагу цілком. Успіху сприятимуть наполегливість і зацікавленість в результаті, а також прагнення до міцності, якості, орієнтація на правильні стандарти. Це особливо важливо, якщо ви закладаєте фундамент будинку, починаєте або реорганізуєте бізнес, створюєте сім’ю. Варто уникати дилетантського підходу, краще консультуватися з професіоналами. Може стати важливою думка старшого члена сім’ї, найстарішого працівника фірми.

Скорпіон

День сприяє Скорпіонам, налаштованим на зміни: на корекцію цінностей, пошук альтернативи, навчання новим прийомам. Обставини допоможуть подолати особисті штампи. Можна інакше поглянути на фінансову ситуацію, змінити тактику в справах серцевих. Щоб перебудувати смаки або мислення, варто частіше бувати на людях, брати участь в загальних справах і розвагах. Багато приємних хвилин може доставити спілкування з домочадцями і друзями, але не варто відмовлятися і від запрошення у випадкову компанію.

Стрілець

Будьте обережні в ділових питаннях. Вам можуть попастися нечесні посередники, не виключені неправдиві відомості, сумнівні пропозиції. Деякі Стрільці самі зроблять невірні висновки з почутого. На горизонті може знову з’явитися давній опонент і спробувати зачепити вас за живе. Швидше за все, він побачить у вас того, ким ви були раніше, а не того, ким ви є зараз. Уникайте спокуси втягнутися в гру, не жертвуйте своїми нинішніми досягненнями (гроші, авторитет, житло) заради привидів минулого.

Козоріг

Атмосферу дня багато в чому визначить день вчорашній. Попутно у багатьох Козорогів загостряться застарілі, порядком обридлі проблеми (хронічні захворювання, любовні негаразди, домашні кризи). Під впливом емоцій ви можете схилитися до радикального вирішення питання. Зірки вважають цей шлях ефективним, але радять вдаватися до нього лише в разі ідеального здоров’я і наявності надійних шляхів відступу. Якщо ваші тили не прикриті і самопочуття залишає бажати кращого, не ризикуйте і стримайте свій порив.

Водолій

Водолії можуть відволіктися від точних розрахунків, щоб пофантазувати про майбутнє у вільній манері. Непоганою альтернативою футуристичному вектору може стати ностальгія. Не виключено, що саме несподіваний спогад внесе корективи у ваші плани і прогнози, змусить сумніватися і зволікати. Щоб задати додаткові питання і змоделювати різні варіанти передбачуваного сценарію, вам можуть знадобитися співрозмовники, але ви також можете підключити до справи уяву або комп’ютерну програму.

Риби

Рибам варто чекати позитивних змін до вечора. В цей час посилиться природне чуття і сформуються гармонійні зовнішні обставини. Ви отримаєте подарунок, компенсацію, право або чергову хорошу можливість. Ситуація навряд чи зажадає активності, але не варто упускати шанс підтримати контакт, продемонструвати свій талант і потенціал. Вдало складуться відносини з вчителями, іноземцями, авторитетними персонами, з людьми, від яких залежить ваше благополуччя або яким протегуєте ви.