Припускають, що це «зливають кроти ворога».

Адже йдеться про обороноздатність в такий непростий час.

Причому повідомляється , що ці секретні домовленості були здійснені на рівні вищих високопосадовців!

Скажіть, після цього хтось захоче щиро допомагати Україні? Вірити, що надана інформація не випливе ворогу?

На думку і читачів «33-го», зливати важливу інформацію про оборонні оборудки в час навислої над Україною та кожного із нас загрози, це зрада.

Зізнаємось, що і наша редакція знала, що через аеропорт у Вінниці, здійснюються поставки оборонної зброї в Україну.

Як і допитливі читачі «33-го», які помічали активність літаків над нашим небом. Про це повідомляли наших журналістів. Але ми, розуміючи секретність та важливість таких домовленостей в ім’я оборони держави та кожного із нас, не писали про це.

Зрештою, розголошення державної таємниці карається законом.

І раптом такі серйозні витоки! Агов, де правоохоронці, СБУ, реагуйте негайно!

Так не повинно бути! Ті, хто злив цю інформацію працюють не на Україну, а проти неї. А ми ще утримуємо таких високопоставлених держслужбовців за рахунок наших податків.

Мова йде про те, що до пакета додаткової військової допомоги США для України, непублічно затвердженого наприкінці грудня, увійдуть радіолокаційні системи та морське обладнання.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Politico. Інформацію підхопили інші ЗМІ.

Додаткову допомогу у розмірі 200 мільйонів доларів було схвалено як частину повноважень президента Джо Байдена щодо вилучення коштів, що надає йому повноваження, щоб держсекретар звернувся до міністра оборони з проханням доставити предмети з наявних запасів Пентагону в країну, яка перебуває у небезпеці. Потім команда президента повинна повідомити Конгресу, що “непередбачена надзвичайна ситуація потребує негайної військової допомоги”.

А ви як вважаєте, такі витоки секретної, хоча й важливої інформації у ЗМІ, щодо оборони країни, шкодять чи ні Україні та її народу?

Тетяна Квасюк