Сергій Сизонюк більше десяти років знімається у різ­них фільмах та передачах. Зазвичай його роль – мачо.

Адже чоловік все життя займається спор­том та професійним бодібілдінгом. Лише нещодавно він «засвітився» як головний герой фільму «Часова варта».

— Я зіграю головну роль провідника у часі, а Леся Нікітюк – Лесю Українку. Ми – стражі, які слідкують за тим, аби зловмисники не потрапили в минуле і не змі­нили хід подій. У фільмі прописано три сезони – один знімається рік, і ми вже почали, — розповідає Сергій.

– Шум, гримери та зйомки — я так довго до цього всього йшов. Мій творчий шлях розпочався більше десяти років тому. Я пройшов від масовок рекламних роликів до скандалів на різних телешоу, багато хто мене пам`ятає із телешоу «Битви екстрасенсів». Та «Часова варта» — це серйозний проукраїнський фільм. Події відбуваються в період Київської Русі. Саме туди герої вирушать у часі розв’язувати сучасні проблеми.

Леся надзвичайно добра та привітна людина. Працювати з нею — одне задоволення. Нам вдається донести до глядача головну ідею — показати, що любити українське потрібно, що це не соромно, а навпаки — у нашій історії і культурі відображається довгий, тернистий шлях, який пройшли наші предки…

Але з початку карантину життя Сергія дуже змінилось. Чоловік проживав у столиці, та вирішив переїхати у село. Зізнається, що сільська місцевість йому набагато ближче до душі, аніж міський гламур та пафос.

— Вже давно я мріяв зайнятись господарством та жити в селі. Зараз склались обставини, що маю таку можливість… Адже з початку карантину багато акторських проєктів заблокували, а зйомки відмінили. Тому вирішив не гаяти час, переїхав у свій будинок поблизу Києва і почав розводити кіз. Звісно, це важко. Але результат того вартий. Вже зараз я маю поголів`я рогатих. Виготовляю авторські крафтові сири. Вирощую сорти унікальної картоплі та інших овочів. І геть відійшов від світського життя. Так, змінив столицю на село. Але зізнаюсь, що зовсім про це не шкодую, адже для моєї душі такий стиль життя набагато кращий.

Софія Копач