Вінничанин Владислав Левицький у грудні 2021 року став володарем 4-х гран-прі: міжнародного фестивалю-конкурсу «Зимова казка», який проходив у Харкові, міжнародного мультижанрового фестивалю-конкурсу мистецтв і талантів «Зірковий Миколай» у Дніпрі, всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Золоті таланти України» у Києві та фестивалю «Найяскравіші таланти-2021» (м.Київ).

Учень Вінницької  дитячої музичної школи №2 вже вісім років навчається грі на баяні. За цей час взяв участь у більш як 200 всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Юний музикант багато часу приділяє грі на баяні.

За високі досягнення у навчанні Владислав став стипен­діатом Вінницької міської ради. Своїм найбільшим здобутком вважає перемогу у обласному конкурсі «Подільська весна», який проходив у 3 тури у м.Вінниці в 2019 році. Тоді Владислав став переможцем і отримав мобільний телефон у подарунок від організаторів конкурсу.

Наставниця і викладач Ганна Лебідь увесь свій робочий і вільний час приділяє заняттям з Владиславом. Наполегливий і талановитий Владислав йде до своєї мрії: вступити до Вінницького фахового коледжу мистецтв імені М.Д. Леонтовича. У майбутньому планує стати відомим музикантом і створити гурт.

Вітаємо Владислава і бажаємо подальших успіхів на музичному олімпі.

Людмила ІНКОГНІТКО