Валерія Ткачук навчається із 3-х років у зразковій майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» МПМ у викладача Віри Майбороди.

Лера змалечку відрізнялась наполегливістю, вмінням слухати і наслідувати. Перші конкурси, у яких брала участь Валерія, одразу принесли їй гран-прі. На рахунку Лери в її 11 років вже є велика кількість перемог на всеукраїнських і міжнародних конкурсах.

Також без її участі не обходяться і місцеві концерти, де вона виступає і як солістка, і як учасниця гурту Strum. Цей гурт створила В. Майборода у 2019 році і, написавши пісню для нього на слова Нелі Майбороди «Dance To The Beat», гурт Strum спробував свої сили у нац­відборі до дитячого «Євробачення». На жаль, пройти далі не вдалось, але відтоді започаткувався шлях цього гурту.

Гарними досягненнями Валерії можна вважати проходження кастингу і сліпі прослуховування на «Голос. Діти», де після свого виступу Лера заспівала з великої сцени пісню разом з Дорофєєвою. Також неабияким досягненням є вихід у напівфінал всеукраїнського конкурсу «Чорноморські ігри».

Ще однією яскравою подією було знайомство з Олександром Пономарьовим. Валерія взяла участь у вокальному інтенсиві у Вокальній академії О.Пономарьова. Олександр виділив талановиту дівчинку серед інших учасників інтенсиву і запропонував виступити разом з ним у Різдвяному випуску Dizel Show, де разом з іншими дітьми, що приїхали з різних куточків України, вони заспівали Різдвяну колядку.

– Це тільки початок шляху, але її бажання і, звичайно ж, сприяння у всебічному розвитку її рідних, особливо дідуся Олега, що завжди поряд, вишукує різноманітні конкурси і можливості для своєї любимої онучки, впевнена, приведуть до прекрасних результатів. Треба ще багато працювати і вдосконалюватись, але я точно знаю і пишаюсь тим, що ще одній моїй талановитій учениці відкрила творчий шлях до професії співачки і артистки, — розповідає її педагог із вокалу Віра Майборода.

Софія Копач