Овен

Вдень Овни зможуть зайнятися поточними справами, в списку яких на першому місці залишаться офісні та домашні клопоти. Можлива психологічна залежність від побутових обставин, сімейних традицій, емоційного настрою. Не варто робити щось серйозне до настання вечора: результат може виявитися слабким або нульовим. В кінці дня очікується поліпшення настрою, сплеск романтичних емоцій, підйом активності. З’явиться енергія для любовних побачень, ділових і творчих зусиль, розваг.

Телець

Тельцям ця доба залишає простір для спогадів, які часом будуть химерно переплітатися з фантазіями про майбутнє. Зараз немає сенсу квапити події, краще дозволити їм розвиватися природно. Виключивши суєту, ви зможете більш ґрунтовно подумати над забутою ідеєю або іншим «привітом з минулого», зможете виділити побільше часу на поїздки, мрії, роздуми, перегляд старих фільмів.

Близнюки

Зростає ймовірність поспіху, нервування, конфліктних ситуацій. Багато Близнюків зіткнуться з гострою конкуренцією в справах. Можливе загострення розбіжностей з постійним напарником або супутником життя. Щоб уникнути зайвого клопоту заздалегідь узгодьте службовий розклад з домашнім, ваша допомога може знадобитися членам сім'ї. Позбавтеся від зайвого хаосу, наведіть порядок в місці проживання, це допоможе вам набути впевненості в собі і ясніше побачити суть проблем. Небажаний старт спільної діяльності.

Рак

Ракам стане в нагоді акуратність в дорозі і під час роботи з інформацією. Варто уважніше вивчати правила, договори, дорожні карти, закони, інструкції. Можливі непорозуміння і хвилини забудькуватості в дорозі, в процесі спілкування і пошуків, при відвідуванні аптеки, сервісу, медичного закладу. Не найкращий момент для знайомства, початку навчального процесу, відправки замовлення або запиту, оформлення історії хвороби.

Лев

Цей день не додасть Левам фізичного і морального тонусу. Не варто вибирати його для розширення кола спілкування, творчих занять, нових починань. Не виключено, що аж до вечора думки будуть крутитися навколо побутових турбот. Перевагою положення, в якому ви опинилися, буде можливість спокійно доробити справи і підвести підсумок роздумів практичного плану. Вечір дозволить змінити обстановку, але задасть ряд обмежень. Запропонований варіант або намічений захід може вас розчарувати.

Діва

Для Дів ця доба продуктивна, причому успіх тим вищий, чим чіткіші наміри. Не варто покладатися на тільки на натхнення або на чужі поради, бажання повинні бути виваженими, продуманими. На початку дня корисно прикинути загальний план дій (коло контактів, область пошуків, сферу інтересів), щоб не витрачати час і гроші на дрібниці. Зустрічі, поїздки, шопінг, листування не починайте рано вранці, але і не відкладайте до пізнього вечора, оптимальний час для початку таких заходів — середина дня.

Терези

Не прагніть на перші ролі і не бійтеся тимчасово залишитися в тіні. Перебувати в свиті впливової особи вам сьогодні вигідніше, ніж брати на себе всю відповідальність. Для багатьох Терезів внутрішній комфорт аж до вечора буде важливішим зовнішніх успіхів. Якщо ви продовжуєте наполегливо працювати, не афішуйте свої досягнення. Частину турбот перекладіть на підлеглих. У цю добу бажано зайнятися своїм здоров'ям: збалансувати харчування, виконати ряд оздоровчих процедур. Не рекомендується довге перебування на сонці.

Скорпіон

Скорпіонам ця доба допомагає додатково розширити кругозір і можливості. Поряд з удачею в більшості побутових питань, сьогодні ви можете досягти успіху в нематеріальних областях, або в якій-небудь незвичайній сфері. Очікується потужний емоційний і духовний підйом. День особливо сприятливий для мандрівників, артистів, закоханих, а також для тих, хто розгорнув широку соціальну діяльність, шукає популярності, просуває ідеї в маси, претендує на звання гуру, контактує з іноземцями.

Стрілець

Стрільцям зірки радять зробити все необхідне до настання вечора. Якщо потреби в активності немає, можна присвятити цей час відпочинку або цікавому неформальному заняттю. В кінці дня на перший план можуть вийти нагальні теми, пов'язані з харчуванням, лікуванням, постачанням, оплатою послуг. В дорогу, на захід не варто вирушати без грошей або карти: не виключені додаткові витрати. Не варто домовлятися про проведення робіт, зустрічі або інші наміри, поки не прояснений матеріальний нюанс.

Козеріг

Перед тим, як щось зробити, Козерогам варто перевірити свій захист і кордони, переконатися в наявності страховки, підтримки, протекції. Гарантією безпеки може стати наявність друзів, особистий авторитет або досвід. Якщо проводилися оновлення і складні роботи, не завадить оцінити їх результат з точки зору надійності, міцності, законності. У фінансових справах і в любовній сфері зараз важливо мати хоча б проміжні успіхи: якщо вони є, можна сподіватися на повну перемогу у віддаленому майбутньому.

Водолій

Спробуйте відмовитися від роздумів про роботу, кар'єру, зобов'язання, а також про невдачі, відмови, критику. Негативні думки зараз безпосередньо впливають на самопочуття Водоліїв, сприяючи психосоматичним порушенням. Відмінна противага тузі і смутку — зануритися в побут, причому з ухилом в його технічну або естетичну складову. Протягом дня ви можете зробити дуже багато для свого будинку, сім'ї, батьків. Любов і підтримка близьких допоможуть вам переносити навантаження і бачити життя з більш приємною боку.

Риби

На порядку денному у Риб повсякденні справи. Грандіозні проєкти краще обмірковувати і запускати в інший день. Почекайте з кроками, спрямованими на кар'єрне зростання і розширення популярності. Тримайте в полі зору фінансові питання. Те, що вчора прийшло вам в голову у вигляді корисної ідеї, сьогодні можна втілити в реальність. Буде можливість застосувати отримані напередодні знання, задіяти платіжний, інформаційний або інший канал. Інтуїція допоможе вам не витрачати зайві гроші і зберігати енергію.