І у минулому році переможницею та володаркою «особливої» корони стала вінничанка Ангеліна Цюпенко, яка хворіє з народження на синдром Дауна. Однак її рідні вважають, що цей діагноз не вирок і борються за право на повноцінне життя своєї красуні. Ангелінка навчається у восьмому класі звичайної школи, має багато друзів і вражає своїми талантами та працелюбністю.

Всеукраїнський фестиваль краси, моди і таланту — «МІС УКРАЇНОЧКА ТА МІСТЕР УКРАЇНА» згуртовує сотні талановитих дітей. Минулого року через пандемію він проводився у форматі онлайн. Для конкурсу ми з донечкою відзняли три відео. У першому під назвою «Україна» вона продефілювала у розкішній сукні та розповіла про свої таланти — малювання, моделінг та спів. Після того Ангелінка продемонструвала декілька спортивно-танцювальних рухів. У заключному відео під назвою «ДІТИ ЗА МИР» донечка винесла прапор Хмільника, пролунав гімн міста і демонструвалися кадри із зображенням міста. Відзнятий матеріал ми передали організаторам фестивалю. Журі обрало переможниць. Нагородження дітей провели офлайн, але нам не вдалось туди потрапити. Тому нагороди надіслали поштою, — ділиться мама Тетяна.

Сама ж Ангелінка розпо-відає, що цей рік був дуже ус­пішний для неї та її розвитку. Але прий­­шов час передати її послідовниці.

— На фестивалі краси, моди та таланту «Міс Україночка-2020» я здобула цю неймовірної краси корону. Настав час передати свій титул «Міс Україночка-2020 СКАРБ» цьогорічній переможниці Ярославі Чекловій у місто Київ. Передаю прикрасу і титул з найкращими побажаннями. Особливо бажаю віри в себе та успіхів, — говорить Ангеліна.

Софія Копач