Ми показали думку її однокурсників та батьків, які обурюються, що порновідео записали без дозволу доньки. Вони запитують, чому такі порносалони працюють у Вінниці і заманюють молоденьких студенток? Як доньці жити далі, коли її шантажують цим відео?

Самі зробили з доньки розбещене дівчисько

— Довиховували! Самі зробили зі своєї доньки розбещене дівчисько, а тепер говорять, що її підставили. Смішно навіть читати такі коментарі батьків, особливо після того, як знайшли і цю «Юлю», і її порновідео в Інтернеті. Весь Ладижин вже місяцями обговорює сенсацію, як місцева красуня стала порнозіркою. Та це навіть не смішно. Навпаки, страшно, скільки ще людей могло взяти з неї такий дурний приклад і почати торгувати своїм тілом. Чи не ганьба це для самої себе? Схоже, що ні…

Світлана, Ладижин

Провінціалкам подобаються «легкі» гроші... Навіть порно

— Типова ситуація — приїздить провінційна дівчинка до міста чи в столицю. А тут хлопці закохуються в красивих і «упакованих»! Модних і спортивних... Треба на це багато грошей! А легкі гроші де заробляти? Повією, стоячи на об’їзній? В утриманки до престарілих «папіків» нині велика конкуренція! В підпільних «публічних салонах» замести можуть... чи йти в такі салони? Знаю не один такий у Вінниці.

Навіть розмовляла з двома сестрами. Вони також там «підробляли». Смисл такий — ти маєш місце. Сідаєш і відповідаєш на відеодзвінки. Тебе набирають усякі іноземці, які готові платити вказану таксу. Гонорар 50 на 50 із власником такого під­пільного відеопорносалону. І вже твоя справа — скільки ти будеш «тримати» його... і чим. Дівчата, які мають красиву зов­нішність і знають анг­лійську, роблять «секс» за допомогою слів. А ті, у кого мова «хромає», показують, як... Зрозу­міло, хто побільше покаже «порно» свого тіла, той має більше бажаючих зв’язатись саме з цією дівчиною... І у неї більші заробітки... І ця Юля-не Юля просто на це купилась.

Знаєте, я була здивована, що ці знайомі мені сестри навіть не думали, що вони щось таке роблять страшне... Ми ж не трах...сь, — говорили вони. А те, що показуєм «картинки» свого тіла, то що тут такого... Знаєте, що у нас найстрашніше — деградація людської моралі. Все решта наслідки, як сказали класики. Ви не помітили, що і батьки так переконують... Мовляв, вона ж не знала, що її записують... Ось що головне! А якби донька це робила і ніхто б не знав — то нічого страшного? А потім — вийшла заміж і зрадила, гуляла направо і наліво — нічого страшного? Аби ніхто не дізнався? Тобто головне не розпуста — а щоб про неї ніхто не дізнався?! Ось що вбиває!

Олена, читачка

Вона ходила до школи разом із моєю донькою

— Постійно насміхалась, що моя дитина не може контрольну списати і отримує гірші оцінки. Про інших дітей навіть жарти придумувала — про повноту та негарний вигляд. Сама ж і справді красунею була. Всі кавалери про неї одну тільки і мріяли. От вона з лег­кістю і відбивала залицяльників навіть у своїх найкращих подруг. Певно, здавалось, що життя — це гра. От тільки загралась дівчинка...

Оксана,
Гайсинський район

— Ця секретна організація для розваг пристаркуватих іноземців добре відома у Вінниці. По проспекту Космонавтів орендують спеціальну квартиру. Там більше чотирьох кімнат. Одна велика — офіс, інші — для індивідуального спілкування з іноземцями. Головне завдання дівчат, які там працюють, подовше втримувати іноземного кавалера в чаті. Адже кошти платяться за час, проведений в онлайн-спілкуванні з українкою.

Всі ці кавалери з Інтернету просять наших дівчат роздягатись і потанцювати для них. Самі ж по той бік екрану сидять і дро*ать... Деякі дівчата і знімають такі відео, як Юля, щоб заманювати та утримувати кавалерів. Адже чим довше вони в чаті, тим більше коштів можна заробити.

 Катерина, Вінниця

Найбільше страждають батьки цих «новоявлених» порноактрис

— Бо між ними і їхніми дітьми – моральна прірва. Старші виховувались у пуританському дусі СРСР, де «не було сексу». Молодші вже сповідують іншу моральність. І якщо в мережі стільки відкритої інформації про секс, еротику і порно, то ставлення у них до цих речей бу­де іншим. Вони це сприймають як належне.

У багатьох європейських країнах і повія, і порноактриса – це звичайні професії. І навіть шановані. Свого часу італійська порнозірка Чіччоліна навіть обиралася депутатом вищого законодавчого органу своєї країни. Відкрито, без всякого втаємничення свого фаху. Тому молоді дівчата вже душевно не страждають так сильно через свої еротичні підробітки, навіть, коли це стає публічним.

Думаю, що і Юля розпові-
ла мамі про свої пригоди лише тому, що могло би бути ще гірше потрясіння для батьків, якби вони про це дізналися від чужих людей. Можливо, трохи пожаліла батьків. Але хто знає, чи не повернеться вона назад до свого прибуткового бізнесу. Морально до нього була і залишається готовою. І ніхто не виключає, що згодом парламент законодавчо оформить таку діяльність. І наше обурення вгамується.

У ЗМІ вже були сотні повідомлень про викриті притони, розгон жінок на окружній, порносалони… І очевидно ж, що їх стає більше. Заборонами нічого не зробиш. Єдине, що може вберегти дитину від цього «легкого хліба», це виховання в сім’ї. А вже потім статеве виховання в школі, бо, на жаль, школа сучасна втрачає функції виховання. Та й знання вже дає не ті. Але це вже інша тема.

Ігор Савченко,
вінничанин

Та про цю Юлю уже весь район говорить

— Жах, хоч я і не здивована. Про цю Юлю слава на весь райцентр ходить. Та, признаюсь, думала, що все це не більше аніж плітки. Думала, що, може, заздрять її вроді та харизмі. Про талант нічого не скажу, бо знаннями вона ніколи не вражала. А от вродою – дійсно одна з найкрасивіших місцевих дівчат. Ніколи собі ціни не могла скласти. Як доросла людина я і думала, що на дівчину наговорюють, бо у когось кавалера відбила.. Але коли побачили ці відео в Інтернеті, то збіглись всі плітки із доказами. Одна справа, що вона пити та курити в 12 років почала, а зовсім інше те, що вона своєю пиз*ою «торгує» на весь Інтернет. Їй самій не огидно раком ставати перед якимись чурками, навіть якщо вони і по вебчату спілкуються?..

 Марта, Ладижин

— Хто б міг подумати, що колишня відмінниця на таке здатна! Ледь з університету не вилетіла. Більше десятка хлопців змінила. А тепер ще й і в порно засвітилась. От в кого життя буяє на повну. Один її кавалер і справді був хорошим хлопцем. Добрим, щирим та порядним. А вона його просто використовувала, ноги витирала. Отак покористувалась і кинула...

Оксана Іванисько


Від редакції. Згідно з законодавством та морально-етичними нормами, ми не називаємо реальні ім’я та прізвище цієї дівчини. Бо їй ще жити та будувати стосунки. Публікуємо це з метою застерегти інших батьків — щоб поцікавились глибше життям своїх доньок та синів. Бо ці салони продовжують працювати, і там Юлію замінила інша місцева «порнозірка». І не одна.

А ще є салони для пристаркуватих тьоть чи замовлення ними за гроші «молодих мачо».

І навіть хлопчиків для хлопчиків та дідусів!

Аморалка, розводняки, притони і порносалони... Міленіум надворі. Звикайте до реалій. Але, як казав гумористичний герой, показуючи на величезну свиню: «Сын мой, удивляйся, но не подражай!»