За даними правоохоронців, організував мережу борделів із центром у Вінниці 40-річний мешканець Дніпра. 13 сутенерів працювали на 15 областей України. Злочинці втягнули понад 80 жінок у проституцію. За ось таку діяльність сутенерам, повіям та організатору загрожує до 10 років позбавлення волі. Створили навіть спеціальну Інтернет-мережу борделів.

До них входили і ті, про які писав “33-й”. Про це нам повідомляли місцеві жителі. Зокрема про те, що в райцентрах різко виникли професійні і законспіровані сайти із такими послугами.

Купити повію коштувало від 800 до 5 000 гривень. Щоб не “спалити” схему заробітку, сутенери на виручені кошти купували квартири та відкривали рахунки в банках.

Проводились обшуки й у вінницьких секс-притонах. Із власних джерел “33-му” відомо, що викрили сутенерів, які організували сітку в районах та навіть селах Вінниччини. Про діяльність деяких з них ми вже повідомляли.

Так, зокрема журналісти провели власні розслідування і показали шокуючі факти про те, де, за скільки і хто заробляє на проституції.

У попередніх номерах розсекретили телеграм-канал погребищенських проституток. Там дівчата з колишнього райцентру знайомляться із потенційними кавалерами, домовляються про онлайн-інтимзустріч, надають послуги “на хатах”.

Є інформація, що секс-агенцію “спалили” дружини місцевих чоловіків та заявили, що готові до самосуду над розпусницями, якщо поліція не прикриє це “бля*тво”...

На центральних вулицях Вінниці “накрили” і харків`янок. “Нічні метелики” працювали “під кришею” однієї впливової вінничанки. Їх впіймали “на гарячому” в борделі, який обладнали у квартирі вінницької багатоповерхівки. Виявляється, на робоче місце повії сутенерка влаштовувала кастинги. Дівчат в команду набирала через інтернет-оголошення: «Високооплачувана робота. Плаваючий графік відвідування. Офіс в центрі міста». А деталі повідомляла лише на співбесіді.

Коли ж сутенерка розуміла, що за віком та зовнішністю красуні відповідали усім критеріям сексіндустрії, вмовляла їх на роботу. За зміну одна куртизанка у Вінниці заробляла більше
5 000 гривень. А далі, щоб клієнтам «не приїдалось», дівчат відправляли на підробітки у інші міста. Так «жриці кохання» мігрували всією Україною. За офіційною інформацією правоохоронців, за годину втіхи сутенерка брала 1 500 гривень. 50% вартості віддавала своїм працівницям, що невпинно трудились вдень та вночі.

Секс-іграшки, інтимні гелі та еротична білизна – все це було у найманій він­ницькій квартирі. Жриці кохання працювали по двох. Квартира була великою. Тому вдавалось приймати декілька клієнтів одночасно... Її викрили правоохоронці.

Ще одну квартиру розпусти правоохоронці викрили на вулиці Карла Маркса (колишня назва) у Вінниці. Там 20-річна повія організувала елітний бордель.

Декілька місяців тому 20-річна дівчина приїхала у Вінницю, найняла квартиру, у якій організувала нелегальний секс-бізнес з метою наживи. Клієнтів знаходила у соцмережах та закритих сайтах розпусти. Там публікувала оголошення про надання послуг інтимного характеру. Вартість години коштувала 2000 гривень, – повідомив начальник управління міграційної поліції у Вінницькій області Кирило Доценко.

Ось як заманювала клієнтів ця розпусниця:

– Виконую потаємні бажання своїх клієнтів. Завжди знаю, чого хочуть чоловіки. Я готова наважитись на експерименти, які ніколи не подарує жінка в шлюбі. Знаходжу підхід до кожного. Для тебе можу бути навіть незайманою принцесою. Або, навпаки — розбещеним дівчиськом. Зі мною секс завжди безпечний, навіть якщо вас троє! – рекламує свої послуги куртизанка з Карла Маркса.

Правоохоронці викрили і масштабний притон в районі ринку “Маки”. Будинок, де розташоване кафе “Поминальне”, місцеві вже називали борделем. Інтимні послуги надавали дві дівчини — блондинка та брюнетка. Коли замовлень було багато, то ще запрошували “колежанок” на допомогу. Проституцією вони займались відкрито, бо навіть під під`їздом було оголошення про “секретний” заклад та номер телефону. Дівчата брали недешево. Серед їхніх клієнтів — бізнесмени, депутати та посадовці вищого рангу. Як стало відомо нашим журналістам, жриці кохання пропонували не тільки будь-які види сексу, а й наркотики для зняття стресу. Сусіди досі з жахом згадують про випадок, коли до вимученої трьома клієнтами повії викликали “швидку”. Чоловіки винесли її з квартири непритомною та просили про допомогу. До речі, дівчину звали Юлія. Вона була дуже худорлявою та високою. Одягу і білизни на ній не було. Досі не відомо, чи залишилась вона жива... Після цього інциденту правоохоронці і “накрили” бордель елітних дівчаток.

Всі ці факти — наша з вами реальність. Хтось паше на трьох роботах, щоб прогодувати сім`ю. А хтось шукає легких грошей, просто “розставляючи ноги”. Одних викривають правоохоронці, а інших “кришують”. Це добре відомий всім факт. Тож, якщо одну засекречену мережу викрили, то про десятки інших замовчують. Борделі та притони можуть бути в сусідній квартирі чи будинку. Можливо, вже зараз туди затягують ваших чоловіків як клієнтів, дружин як працівниць? Або, ще гірше, ваших дітей. Пильнуйте та повідомляйте “33-му” про такі випадки. Напевно, настала пора, щоб це все не покривати, а хоча б контролювати. Узаконити із сплатою податків.

А ви як думаєте, шановні читачі?

Софія Копач