Візуалізацію майбутнього проєкту опублікував на своїй сторінці у фейсбуку депутат Вінницької міської ради Віталій Плясовиця. Саме його архітектурна майстерня займалася розробкою.

«На сьогоднішній день від спортивної бази і з усієї території, мабуть, тільки назва залишилась. Чому це так? Зараз не про це. Головне, що нарешті є бажання і плани перетворити цю місцевість на місце, де люди будуть не тільки займатися професійним спортом, а й насолоджуватися там відпочивати.

Пропонуємо всю веслувальну базу тільки для знесення. Нема чого рятувати. І побудувати всі необхідні об’єкти для тренувань та веслувальних видів спорту.

– Дев’ять елінгів, гараж на водних човнах, зберігання двигунів, майстерня з ремонту човнів, гараж автобусів для човнового транспорту

– Реконструкція адміністративної будівлі, для розміщення адміністрації, тренерів, роздягалень та двох спортивних залів.

На місці пустелі планують побудувати новий спортивний комплекс для гри у волейбол. Спортзал орієнтовно становить 400 осіб. А комплекс побудують по всіх міжнародних канонах для конкурсу. Такого волейбольного залу у нас в місті немає.

Зміцнення узбережжя, озеленення та озеленення всієї території, бігова доріжка, пляж трави, відкриті дитячі та спортивні майданчики.

Все це в планах і дуже сподіваюсь, що проект увійде до програми “Велике будівництво”.