Про це пресслужба «1+1».

На початку першого випуску зіркові тренери разом заспівали трек «Старі фотографії» гурту Скрябін, а під час цього номеру з’являлись дитячі фотографії зіркових наставників та їхні визначні події у житті.

На шоу прийшло багато різних учасників. Наприклад, Євген Бічасний з Херсонщини розвернув до себе три тренерські крісла: Олю Полякову, Потапа та DOROFEEVA. Співак розповів, одного разу він виступав на стадіоні «Олімпійський» на бек-вокалі у Святослава Вакарчука. А тренер в свою чергу вимовив: «Хтось з моїх колег обов’язково завоює вашу симпатію і ви проявите себе далі. І можливо я одного дня скажу: Боже, який я був не правий, що не повернувся». Та все ж Євген обрав своїм тренером DOROFEEVA.

Окрім нього, на шоу прийшов з піснею «Тебе це може вбити» гурту Скай кіборг Ярослав Гав’янць з Тернопільщини. Він з дитинства мріяв про сцену, навчався у вищому навчальному закладі, проте залишив це все і вирушив захищати наші кордони на сході України. Згадує, як у підвалі навіть під час обстрілів співав під гітару. Проте подія у 2015 році під час захисту Донецького аеропорту змінила його життя на до і після. Євгену було 22 роки. Тоді підірвали термінал, а його побратимці провалилися вниз і їх накрило трьома поверхами. Євген згадує, з 60 залишилось приблизно 16 осіб. Вони були без боєприпасів, а наступного дня їх взяли у полон.

За допомоги батьків, Ярослава звільнили. Його психологічна реабілітація триває й досі, проте у цьому допомагає дружина та дві донечки, заради яких він живе. На шоу «Голос країни - 12» до нього повернулась Оля Полякова. Усі тренери привітали учасника шаленими оплесками та стоячи. На шоу також спробувала свої сили кримська татарка Аліє Хаджабадінова. Вона залишила свій дім та переїхала до Києва. Учасниця виконала народну пісню Bagcalarda kestane та зуміла повернути до себе 3 тренерських крісла. Проте обрала для себе тренера Святослава Вакарчука.

Здивував всіх своїх виступом та історією 26-річний Павла Нажига з Чернівців. Чоловік працює на 5 місць роботи у розважальній сфері. Має двох дітей – 4-річну доньку та сина, якому скоро буде рік. Працює без вихідних. Павло пригадує, як прийшов додому дуже стомлений, а донька підійшла, закрила штори та двері й каже, спи тобі потрібно відпочивати. Це йому і піднімає настрій, коли фізично та морально втомлений. Під час номеру виконав трек «Лейла» від Jah Khalib і розвернув три крісла. Проте серед тренерів він обрав Потапа.

Також свій талан на шоу та цікаву історію життя показала 31-річна Анна Кінзерська. Її мати навчалась у студії оперети, проте залишила співочу кар’єру та обрала кохання. Для Анні життя у багатодітній сім’ї, в якій виховуються 8 дітей, було важким. Її батьки розлучились і вихованням займалась лише мама. Пригадує як були такі часи, що цукерки було святом. Свій виступ присвятила найсильнішій мамі у світі. Також їй вдалось повернути 4 тренерські крісла. Анна обрала команду Святослава Вакарчука, який був дуже задоволений цим рішенням, що навіть сів за клавіші та зіграв музичну імпровізацію.