Ми вже повідомляли про те, що у Ладижині було викрито злочинне угрупування, яке виготовляло та поширювало амфетамін.

Сьогодні учасникам групи наркодилерів вручили підозру.

Ось що повідомляє прес служба Вінницької обласної прокуратури.

Прокурором Вінницької обласної прокуратури погоджено письмове повідомлення про підозру членам організованої злочинної групи, які незаконно виготовляли, зберігали, перевозили з метою збуту, а також збували психотропну речовину.

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчим слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області повідомлено про підозру організатору та двом членам організованої групи, які здійснювали незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини - амфетаміну (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, члени організованої групи упродовж червня – вересня 2021 року здійснювали незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут на території м. Ладижина Вінницької області психотропної речовини, однак вимушено припинили свою злочинну діяльність, оскільки були викриті правоохоронцями.

У кримінальному провадженні проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочинів.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Андрій Власенко