Не вкладав ні політичний, ні воєнний зміст. Просто хотів підняти людям настрій.

Після того, як в мережі прозвучала жорстка критика з боку Росії та ОРДЛО бандерівського хіта з уст Данилка, Вєрка Сердючка почала виправдовувати свій виступ в “Дізель-шоу”. Мовляв не вкладав у виконання пісні “Батько наш Бандера” жодного політичного чи воєнного змісту. Бо пісня стала дуже популярною в соцмережах, особливо в Тік-Тоці після того, як тисячі українців її переспівали у своїх роликах. “Це була просто імпровізація… Не треба вигадувати те, чого не було. Я сприймаю її, як пісню і не більше того. Я ще розумію, якби я вийшов у прямий ефір, чи вийшов на Майдан і якось декларував це. Людям немає чим зайнятись, вони люблять вигадувати і загострювати ситуацію. Оскільки зараз немає інформаційного приводу і люди люблять негатив.”.

Артист пояснив, що займається тільки підняттям настрою у цей важкий час, коли люди спиваються, не знають, що робити далі”.

Данилко також сказав, що пісня в залі не викликала ніякого скандалу. Але поведінка самого шоу-мена, як і поведінка ведучої Сніжани Єгорової, вже викликала скандал серед митців та свідомих громадян України, які здивувалися наскільки відносним може бути почуття патріотизму в залежності від кон’юнктури на ринку шоу-бізу.

Дубайський тур Верки Сердючки на Новий рік, організований російською стороною, може бути для співака останнім після такого репертуарного повороту. А гроші – не пахнуть. Особливо такі, які вдалося зрубати в Еміратах: 150000 доларів за концерт.

Свого часу Данилко вже виправдовувався перед російськими продюсерами і владою за пісню не то “Раша, гудбай”, не то “Лаша тумбай”. Після того вже міг би визначитись з уподобаннями і не палитись на людях.

Василь Пишний