– Це моя перша велика сцена. Для мене це важко. Я просто хочу вийти на сцену, просто заспівати і повернути своїм співом чотирьох тренерів, – зізнався перед початком свого виступу Валентин. Під час «сліпого прослуховування» він виконав композицію гурту KALUSH «Зорі».

Хлопцю вдалося розвернути крісла трьох тренерів – Дорофєєвої, Потапа і Ольги Полякової. Своїм зірковим тренером Валентин обрав співачку Дорофєєву.


У рідному селищі його називають самородком і пишаються успіхами Валентина.

- Селище немов ожило. Коли побачив його на екрані телевізора, від хвилювання навіть «сердечні» краплі пив, так вболівав за свого учня, — розповідає перший вчитель музики Валентина Володимир Мординський.

Він згадує, як вперше почув спів хлопця і був вражений.

- Валентин дуже харизматичний, і його характер проявляється у кожній пісні. Він дуже емоційний, у школі дружив з дівчатами. Ми підбирали йому репертуар, який був йому до душі. Це були естрадні пісні, але полюбляв співати й українські народні. Він брав участь у всіх можливих конкурсах. Виступав на усіх культурних заходах нашого селища. Його завжди підтримувала публіка.


Юнак із простої сім’ї. Мама працює санітаркою в лікарні, а батько — на грейдері. Він самородок, який докладає максимум зусиль для свого розвитку. Чудово закінчив музичну школу по класу фортепіано. Після закінчення школи поїхав навчатися у Київ. На жаль, обрав не музичну спеці­аль­ність. Але своє хобі не залишав. Шукає різні можливості, бо ми ж знаємо, як непросто добитися якихось успіхів молодій людині з глибинки. Тому участь нашого Валика у «Голосі» — це для усіх його земляків перемога! Він довів, що головне — талант, а не звідки ти і хто твої батьки. Пишаємося Валентином, і усі Чернівці тримають за нього кулачки на удачу, — розповів Володимир Вікторович.

Людмила ПОЛІЩУК