Після перемоги в шоу «Від пацанки до панянки» вінничанка Євгенія Мазур заявила, що до Вінниці повертатись не буде, щоб забути колишню «погану» компанію. Дівчина зізналась про те, що вона лесбійка. Знайшла нову обраницю та переїхала разом із нею жити в Одесу.

Вирішила стати фотографом. Її зовнішність заполонила серця багатьох ще під час зйомок телешоу. Дівчина-хуліганка перетворювалась у світську левицю на очах мільйонів людей. Тут її і запримітили відомі бренди та дизайнери.

Тепер — вона зірка. Спів­працює з дизайнерами та подорожує країнами. Євгенія відкрито заявляла, що живе разом зі своєю коханою. Та лише тепер показала її — довговолосу красуню. Оприлюднила фото з еротичної фотосесії, де позували лише в білизні. Але її ім`я тримає в таємниці...

Наркотики дівчина почала вживати ще в 15 років. Мама Жені не займалася її вихованням. Вона весь час їздила на заробітки і залишала дочку на бабусю. Коли бабуся померла, Женя залишилася без нагляду. Пішла на вулицю, де її вихованням «зайнялися» вінницькі пацани. Адже батько помер давно.

Після проєкту для всіх дівчат мало розпочатися нове життя, а переможниця з Вінниці отримала додатковий стимул — грошовий приз 100 тисяч гривень – та поділилась своїми емоціями після фіналу.

- Велика частина виграної суми пішла на лікування — після того, як перестала вживати наркотики, вилізло багато хвороб. Решту віддала мамі. А золоту брошку я зберігаю вдома — вона радує моє око і мотивує не зупинятися, а рухатися тільки вперед, — розповідає Євгенія. — Я залишилася собою. Змінилися мої погляди, цінності і пріоритети...

Софія Копач