Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Ірина Литвинко із Тульчина мріє стати переможницею конкурсу «Краща коса від «33-го»

Дівчина народилась та виросла у Тульчині. З дитинства мріяла пов`язати своє життя із твор­чістю. Хотіла виготовляти щось особливе. Тому вступила до вінницького училища навчатись на ювеліра. Ірина швидко опанувала майстерість виготовлення прикрас. Вже у 18 років почала працювати на ювелірній фабриці. Її прикраси виставлені на вітринах ювелірних магазинів та сяють на вродливих вінничанках.

Але вона вирішила змінити сферу діяльності. І тепер вивчає адміністраторську справу. Працює у одному із медичних центрів Вінниці. Розповідає, що має чимало досягнень. Та найбільша її гордість — це розкішне волосся.

– У нашій родині всі жінки поважають свої довгі та красиві коси. Волосся — найбільша гордість дівчини. В цьому нас переконала ще бабуся, яка з дитинства не обрізала косу. Своїм прикладом вона показала, що таке справжня дівоча врода та як її потрібно шанувати, — каже Ірина.

Довговолоса красуня Єлизавета Заварикіна тільки пішла у перший клас

А вже радує досягненнями батьків

З трьох років талановита вінничанка вивчає сучасну хореографію. Вже зуміла виступити та перемогти на конкурсах і фестивалях всеукраїнського та міжнародного рівнів. Найбільше дівчинка любить тренуватись у спортивній залі — танцювати під музику та вивчати нові постановки. У вільний час розважається із домашніми улюбленцями та допомагає мамі по господарству.

 Софія Копач