Великий сольний концерт народного артиста України Іво Бобула, чий голос не сплутаєш із жодним іншим, у Вінниці пройде напередодні Дня закоханих.

У неділю, 13 лютого, о 20.00 у Будинку офіцерів улюбленець жінок заспіває всі найгарніші пісні, які по праву визнані золотими хітами естради: «Душі криниця», «Місячне колесо», «Берег любові», «А липи цвітуть», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина»…

– Це буде душевний і яскравий концерт народного артиста України, який уже понад чверть століття залишається гордістю української естради. Унікальний, сильний голос Іво Бобула заворожує і надихає, дозволяє поринути у справжнє почуття насолоди та з перших звуків його пісень умить відчути атмосферу романтики, – запрошують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу! Важко знайти в Україні людину, яка б не чула його пісні.

Досвідчений музикант-легенда, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, – таким Іво Бобула знають тисячі шанувальників.

У своїй пісенній творчості Маестро філігранно поєднує музику і слова, вкладає у них душу та залишається вірним самому собі.

Іво Бобулу аплодували глядачі понад 20 країн світу: Польщі, Румунії, Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Португалії, США, Канади та багатьох інших. Власник унікального голосу Іво Бобул має у репертуарі більше 200 пісень, як естрадних, народних, так і перлини світової класики, які виконує румунською, італійською, англійською та іншими мовами. «Пам’яті Карузо», «Yesterday», «Luna Tu», «Liberta» у його виконанні – бездоганні!

І записувати нові пісні співак не втомлюється – щороку презентує концертні програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, цікаві дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, які так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто інший.

У виконанні Іво Бобула кожна пісня набуває особливо проникливого звучання і торкається найтонших струн душі кожного глядача.

– Пісні слід відчувати внутрішньо, тоді вони звучатимуть повносило, оригінально, неповторно, – ділиться секретом Іво Бобул. – За чотири з половиною десятиріччя я навчився відчувати, де справжня пісня.

Приходьте у неділю, 13 лютого, о 20.00 у Будинок офіцерів на великий сольний концерт Іво Бобула у Вінниці. Вас чекають дві години насолоди улюбленими піснями, неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук, чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі, і енергетика, яка нікого не залишить байдужим!

Квитки на концерт коштують від 220 гривень.

Придбати квитки можна на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді» (2й поверх), Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), центрі розвитку «Origami» (Константиновича, 35), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.