— Готель «Лісовий» нещодавно подарувала громаді міста компанія ДТЕК для службового житла для медичних працівників. У комплекс входить: будівля готелю на 25 місць площею 753 кв.м, ганок, тераса, балкони, підвал — і це все на земельній ділянці площею 40 соток в лісі, — розповідає депутат Ладижинської міської ради Андрій Скакодуб.

— Вибачте, але це свідчить про чергову авантюру нашого міського керманича Валерія Коломєйцева. Все примітивно і просто — одне говорить, протилежне робить. Що мене особисто непокоїть — депутати міської ради, у своїй більшості, підтримали це беззаконня — продати готель за ціною одного престижного авто…


Ще раніше депутати пропонували влаштувати там реабілітаційний центр для учасників АТО/ООС і тих, хто цього потребує. Утім, міський голова Ладижина зазначив, що такий центр створювати недоцільно, а краще скористатися послугами наявних про­фільних закладів. Мовляв, на реабілітацію та оздоровлення цієї категорії ладижинців у бюджеті завжди знайдуться гроші. А бюджет міста треба поповнювати, наприклад, продавши готель. І якщо від продажу з’являться кілька мільйонів гривень, то вони обов’язково підуть на медицину.

Ілона ВАЛЬТЕР