Вже скоро серіал стартуватиме на «Новому каналі».

Мультиінструменталіст Сергій Асафатов виріс у інтернаті, що у Мурованих Курилівцях. Своїх батьків артист не знає. Та, як зізнався «33-му» у ексклюзивному інтерв’ю, навіть і знати їх не хоче. Артист не має багатої родини, але це не заважає йому своїм голосом підкоряти серця мільйонів українців.

У нього вже є декілька власних альбомів, а нещодавно він зібрав повну залу театру імені Садовського. Проводив там сольний концерт своєї творчості. Розповів, що український шоу-бізнес зустрів йо­го привіт­но. Вже зараз має хороших товаришів серед найвідоміших зірок естради. Тепер його запрошують в кіно. На телеекранах рекламують серіал із його участю — «Смак свободи».

Ось що він нам розповів:

– Я вперше спробував себе як професійний актор. Зйомки зараз завершились. Мушу сказати, що приємно вражений. Дуже щасливий, що випала така можливість. І я її не втратив, а зумів викластись на 100% на акторському майданчику. Окрім того, ще і написав пісню до кліпу. Вона звучатиме як саунд­чек до фільму. Фільм знімали у Львові. Адже історія саме про це місто, — розповідає Сергій Асафатов.

– Є візитівки Львова, проте ми намагалися підбирати універсальні місцини, які показують Україну як дуже сучасну, прогресивну країну, — каже Олена Моренцова-Шулик, креативна продюсерка кіно­стрічки, яка зініціювала створення кулінарної комедії «Смак свободи».

– Ідея філь­му з’явилася після знайомства із родиною Франків, яке відбулося більше 3 років тому. Саме від них почула про кулінарну збірку Ольги Франко і зрозуміла, що це унікальне видання, про яке не знає ніхто з молоді.

Я, як представниця молоді, хотіла дуже подати нашу кулінарну культуру з прогресивної, цікавої та яскравої сторони, розбити стереотипні уявлення, що українська кухня — це сільська важка їжа, — наголосила Олена Моренцова-Шулик.

Софія Копач