Сьогодні перед вами відкриваються нові можливості – пророкують кращі астрологи України

Овен

Овнам зірки не радять поспішати куди-небудь рано вранці: не виключено, що час буде витрачено даремно. Основна частина дня переорієнтує вашу увагу на фінансову частину планів, приводом для активності можуть стати взаєморозрахунки, господарські клопоти, кредитні операції. Це вдалий момент для цільового шопінгу, в тому числі, закупівлі продуктів. Чим ближче вечір, тим більше можуть набирати силу апетити, при цьому витрати будуть обмежуватися лише рівнем вашої фантазії і матеріальними можливостями.

Телець

Сьогодні Тельці можуть сподіватися на стабілізацію спільних справ і нормалізацію психологічного фону у відносинах. Щоб остаточно закріпити ефект, з вашого боку важливо вчасно зам’яти ситуацію і не поминати зла. Якщо на горизонті з’явилася впливова персона, в ваших інтересах налагодити з нею дружній контакт, але без фамільярності. Особливо, якщо це іноземець, вчитель або представник закону.

Близнюки

Близнюкам варто знати міру в побутових, фінансових і ділових експериментах. Душевний підйом, викликаний несподіваною удачею, може підштовхнути вас до передчасних висновків, необачних висловлювань і небезпечних дій. Купівля, зроблена під впливом капризу, здатна швидко переподобатися. Можна урізноманітнити життя іншим способом, наприклад, приготувати оригінальну страву. Кращий період доби — вечір. Можна забути про справи, заново налагодити контакти, відправитися в гості, на побачення, в поїздку.

Рак

День підходить для повернення до колишньої схеми навчання, для перездачі іспитів. Він хороший для самопізнання, аутотренінгу, навчання методом занурення. Може здійснитися ваше давнє бажання. Очікується активізація листування з віддаленими кореспондентами. У спілкуванні з людьми здалеку, в тому числі віртуальному, не виключені хвилини гострих розбіжностей. В дорозі, особливо за кермом, будьте готові до дрібних ускладнень. Ракам ділового складу — бізнесменам, менеджерам — варто побоюватися таємних ворогів, що діють нишком.

Лев

Леви можуть не соромлячись демонструвати свої досягнення. Чим більше перешкод подолано, тим більше у вас приводів для гордості собою. Але не перебільшуйте свої заслуги і не вимагайте поклоніння від тих, хто вас недолюблює. На всякий товар є свій купець, ви обов'язково отримаєте свою частку захоплення і визнання. Можна завершити важливий проєкт, в який вкладено багато праці: наприклад, закінчити обробку житла або перейти до її заключного етапу. Починати нові справи і міняти імідж не рекомендується.

Діва

Для Дів мають значення нюанси обстановки, перш за все, домашньої. У другій половині доби з'явиться нова тема для розмови з близькими, вас можуть осінити цікаві ідеї, пов'язані з будинком. Можливо, доведеться відвідати батьків, або порадитися з ними у важливій справі. До вечора ви непогано адаптуєтеся до обставин, що склалися, незалежно від того, чи перебуваєте ви вдома, в гостях або в дорозі. Негативною стороною дня може стати зростаюча невизначеність ваших планів, почуттів або статусу.

Терези

Сьогодні Терези потребують притоку додаткової інформації. Мати матеріал для роздумів і порівнянь особливо важливо, якщо вас хвилюють питання про здоров'я, навчання, близьке і далеке коло спілкування, а також, якщо ви прагнете закрити обридле питання, пов'язане з податками і фінансами. Це не найкращий момент для відвертості та публічності. Не варто гидувати таємними і альтернативними каналами відомостей.

Скорпіон

Відмінне самопочуття, гармонія в родині і з коханими піднімуть сьогодні настрій. Прекрасна інтуїція принесе удачу в фінансових і професійних питаннях. Збільшення творчої уяви може сприятливо позначитися на артистичних і музичних талантах.

Стрілець

Стрільцям варто звернути на час активну зовнішню діяльність. Закритий спосіб життя допоможе впоратися зі складними завданнями, від вирішення яких залежить безпека або інше важливе питання. Залежно від обставин, може знадобитися усамітнення, маскування, перехід до більш конфіденційної манери спілкування і ведення справ. Небажано афішувати зроблені в цей день пошуки, угоди, поїздки. Добре побути в обстановці, що загострює фантазію, інтуїцію, пригнічені природні інстинкти.

Козоріг

Сьогодні Козорогів може заінтригувати загальна атмосфера таємничості або чужа загадка. Але ще важливішими стануть власні давні сумніви і внутрішні питання — як побутові, так і більш тонкі (моральні, духовні). На жаль, на правду в цю добу розраховувати важко. Багато що покрито таємницею, наприклад, думка близької вам в минулому людини. Повідомлення або запит залишиться без чіткої відповіді.

Водолій

Ситуації дня вимагають від Водоліїв артистизму і почуття гумору. Поведінка всіх учасників подій непередбачувана. Момент хороший лише для ігор, висновки і рішення краще відкласти. Ви можете спостерігати за чужими витівками або шокувати публіку самі. Незалежно від позиції актора або глядача, потрібна розбірливість: опинившись не в тій ролі, не в тому місці або не в тій компанії, ви зіпсуєте собі репутацію.

Риби

Для Риб це інформативна доба. Новини цього дня обнадіять, підкажуть альтернативу, принесуть підтвердження. Вдалі будь-які комунікації. Є шанс поповнити знання в одній області або розширити загальний кругозір. Корисні відомості можна отримати в поїздці, в близькому оточенні, але інформаційний потік набагато ширший. Можливі хороші вісті з-за кордону або від людей, які є для вас авторитетом.