Будьте готові розставити пріоритети, радять кращі астрологи України. Зараз ви сповнені енергією.

Овен

Овнів день схиляє до цікавого спілкування або продовження експерименту, але водночас, закликає до організованості. Бажано заздалегідь планувати поїздки і зустрічі, вчасно завершувати будь-які заходи. Щоб не було проблем в дорозі, краще вибирати знайомі маршрути. Не рекомендуються нові починання, ні ділові, ні романтичні. Варто суворіше дотримуватися правил і задані обстановкою ліміти, в тому числі, якщо ви перебуваєте в гостях. У пізню годину краще опинитися не на чужій території, а вдома.

Телець

Для Тельців комфортніша перша частина доби, але найважливіші події чекають у другій. Варто почати день з позитивних вражень, не зациклюватися на тому, що дратує і на питаннях, які поки не мають відповідей. Ваша увага сьогодні може бути зосереджена на сімейній атмосфері, взаємодії з родичами або іншим близьким колом. Вечір сприяє спілкуванню з батьками і дітьми, домашньому креативу і веселощам, за умови, що ви перебуваєте в піднесеному і доброзичливому настрої.

Близнюки

Інформаційний фон дня мотивує Близнюків на поповнення багажу знань, особливо, у сфері техніки, програмування, комунікацій, медицини та природознавства, а також допомагає їм розширити географію своїх контактів. Стане пізнавальною поїздка, контакт з іноземним кореспондентом або з далеким другом. Водночас, не обійдеться без збоїв, сюрпризів, пригод, можливі нездужання в дорозі.

Рак

Ракам варто подумати про новий цикл заходів, пов'язаних з роботою, здоров'ям, облаштуванням будинку. Сьогодні можна обговорити складні завдання, поставити собі за мету освоїти новий метод, засіб. В тій чи іншій мірі ви будете залежні від ситуації в зв'язку з обов'язком комусь підкорятися або нести відповідальність. Може стати важливою особистість колеги, лікаря, безпосереднього начальника, замовника, наставника, а також людини, яка надає вам послуги, наприклад, робить для вас домашню роботу.

Лев

Початок дня Левам має сенс провести на самоті або в звичній домашній обстановці. Можна дозволити собі довше поспати. Недавні зустрічі і отримані відомості варто обміркувати ще раз. Можливо, в них виявиться додатковий смисловий пласт. Вечір, навпаки, сприяє підвищенню активності і створює умови для вашого ефектного виходу на сцену. Зростуть особисті запити і амбіції, посилиться комунікабельність. Можна відправитися в театр, на концерт, в гості, побувати в цікавій компанії.

Діва

Вдалий момент для заходів, пов'язаних з місцем проживання, особистим або сімейним бізнесом, творчими і діловими проектами, онлайн-іграми, сферою розваг, передовими технологіями. Ініціатива в цих сферах не тільки подарує вам драйв і оптимізм, а й сприятиме поліпшенню матеріального становища. До енергійних і креативних Дів успіх сам буде плисти в руки. Якщо ви любите спокій і комфорт, доведеться поступитися ними, інакше при відмінних зовнішніх умовах досягнення будуть більш ніж скромними.

Терези

Терезам варто перенести важливі заходи на завтра. У цю добу краще обмежитися мінімальним набором потреб, уникати фізичних та інтелектуальних навантажень, утриматися від зайвих витрат. Якщо є підстави для занепокоєння про здоров'я, варто подумати про поповнення запасу ліків. Корисно звертати увагу на ознаки змін: деякі завдання можуть вимагати нового підходу. Пізній вечір може дати вам їжу для роздумів, підштовхнути до розвідувальних або підготовчих дій.

Скорпіон

У цей день Скорпіонам не варто діяти за інерцією і планувати справи по-старому. Однак ви можете дозволити собі багато чого, якщо вже зорієнтувалися в нових обставинах і добре засвоїли їх основні закони. Але навіть в цьому випадку вам не варто претендувати на особливе становище, наприклад, на статус привілейованого одинака. Краще рахуватися з ситуацією і залишатися в зв'язці з іншими людьми.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям ніколи сумувати, мріяти і віддаватися філософським роздумам. Навіть у складній ситуації події допоможуть вам залишатися оптимістом. Ви зможете знайти застосування своїм талантам, відновити фізичні та моральні сили. Найбільший успіх очікується в поточних справах. Що стосується реалізації ваших таємних глобальних задумів, то вона можлива лише частково. Зірки радять пам'ятати про неминучі «підводні камені» моменту, в тому числі, при спілкуванні з авторитетними людьми і з іноземцями.

Козоріг

Природні рамки, які ставить життя, сьогодні не здаються Козорогам суворими. Навпаки, ситуація бачиться єдино можливою. Дійте в напрямку, який вам найбільше подобається, і в захопленні не помітите, як пролетів день. Це вдалий момент для розширення сфери впливу і розвитку будь-яких значущих перспективних відносин. Не звертайте уваги на зовнішню скромність отриманого результату: насправді ви закладаєте вельми міцну базу на майбутнє, яку буде непросто похитнути.

Водолій

Водоліїв чекає багато приємного. Це хороший день для розширення кругозору, спілкування з іноземцями, вивчення чужої мови і культури. Прекрасно пройде час в подорожі, у відпустці. Якщо з кимось не складається взаєморозуміння, дати відносинам новий імпульс допоможе неформальна креативна обстановка. Будуть легко усунені особисті та творчі розбіжності. Серйозні конфлікти можна залагодити полюбовно в досудовому порядку, якщо сторони проявлять великодушність, або в справу втрутиться впливовий посередник.

Риби

Сьогодні Рибам варто потурбуватися про свої власні потреби. Зірки радять підійти до них тверезо і практично, почавши з необхідного. Обіцяють стати вдалими дрібні придбання і невеликі обмінні операції. Якщо ви зацікавлені в економії коштів без втрати якості і естетичних нюансів, краще не відкладати до завтра плановий шопінг: не виключено, що на наступний день вам зрадить почуття міри.