Час будувати нові плани. Можете очікувати допомогу від інших, кажуть кращі астрологи України

Овен

Аж до вечора вас буде супроводжувати відмінний настрій. Можливо, вас надихнуть власні успіхи в любовній, спортивній або творчій сфері. Овни-батьки можуть будувати надмірно оптимістичні плани, пов’язані з навчанням або відпочинком дітей. В кінці дня ситуація зміниться і може заронити в вашу душу сумніви в здійсненності недавніх задумів. Перешкодою до їх здійснення може стати поганий стан здоров’я, невизначений діагноз, нечітка позиція інших людей, не закінчена в строк робота.

Телець

Тельцям не варто планувати на сьогодні трудомісткі заходи. Аж до вечора краще займатися справами за настроєм, так як найменший примус зведе ефективність дій до нуля. Найбільш гармонійний час доби — пізній вечір. В цей час посилиться ваша чарівність, зросте потреба в комфорті, посиляться турботи про власну красу. Можливі придбання, приємні знахідки, подарунки, поблажки, отримання турботи, захисту. Вдало складуться обставини для гурманів, закоханих, людей мистецтва.

Близнюки

Події дня подовжують Близнюкам шлях до прогресу і нових горизонтів, змушують відкласти навчання, подорож. Прикрі затримки можуть бути викликані подіями в світі, змінами у ваших друзів або вашими особистими справами — наприклад, необхідністю завершити лікування, закінчити роботу або оформити документ. Новини очікуються ближче до вечора. Зірки радять скасувати поїздку або переліт, не купувати квитки.

Рак

Ракам сьогодні знадобляться витримка і інформованість. Не варто піддаватися імпульсу, поступатися зовнішньому пресингу. Якщо ви чогось домоглися, сьогодні необхідно утриматися на взятій висоті, що може бути нелегко, якщо ви ранимі. Замість явної агресії ваші недоброзичливці і заздрісники можуть віддати перевагу психологічному тиску, обравши мішенню для своїх стріл ваш уявний промах або природну слабкість. Не найкращий день для побачення, примирення. Небажані покупки, зміни в зовнішності, любовні ініціативи.

Лев

Будь-яка справа Левів сьогодні вимагає уваги до деталей. У грошових витратах керуйтеся не тільки власними оригінальними смаками, а й стандартними приписами естетичного плану (наприклад, класичними правилами поєднання відтінків, геометричних малюнків, фактури тканин). Не виключено, що до придбання речей вас підштовхне красива упаковка або хороше обслуговування. І чоловікам, і жінкам варто подбати про придбання відповідної гігієнічної косметики для повсякденного користування.

Діва

Азарт поступово сходить нанівець, але вам це, скоріше, навіть на користь. Протягом дня переходьте від експериментальних методів до більш надійних, раніше перевірених. Багатьох Дів підштовхне до цього сама обстановка. Друга половина доби сформує умови для продуктивної роботи, яка дасть наочний результат і буде оплачена. Це вдалий час для торгових і платіжних операцій, закупівель, підвищення майстерності в ручній праці. Не виключено, що вам принесе дохід ваше хобі. У любові буде однаково важливий романтичний і чуттєвий аспекти.

Терези

Особистий потенціал Терезів різко зростає, але сьогодні обставини всіляко перешкоджають вільному волевиявленню, не дають проявитися особистим талантам. Деякі сюжети будуть заплутані, шляхи тимчасово перекриті. Багато що буде нагадувати про незакінчені справи і сюжети, можливі нав'язливі спогади, дзвінки та інші контакти «з минулого життя». Якщо ви вразливі і схильні до зовнішніх впливів, обстановка може вас дезорієнтувати і дратувати, проте реальних причин втрачати віру в себе у вас немає.

Скорпіон

Скорпіонам день обіцяє віддачу від зусиль. Чим більш азартно, сміливо і швидко ви діяли напередодні, тим вищою буде винагорода, моральна або матеріальна. Особливо, якщо ви дотримувалися принципу «менше слів, більше справи». Можливо, ви отримаєте додатковий прибуток або врятуєте дорогу вам істоту, доведете комусь свою незамінність в якості помічника або в ролі повноправного партнера.

Стрілець

Стрільці отримають відразу кілька бонусів. Відмінний старт очікується у будь-якого заходу, пов'язаного з навчанням, поїздкою, творчістю, вихованням дітей, з науковою, політичною, естетичною чи іншою місією. Можливі зрушення в судових справах. Ви можете отримати дружнє запрошення за кордон, зізнання у коханні. Буде вдалим вибір країни для подорожі. Але навіть за наявності вдалих перспектив вам не завадить мудра обережність, перш за все — в діловій, фінансовій та адміністративній областях.

Козоріг

На Козорогів сильно вплине навколишнє середовище. Ви можете потрапити під чарівність малознайомої людини, чужої культури, будь-якої ідеї, релігії, наукової теорії. Не менш сильний вплив надасть зміст вашого внутрішнього світу, вас може поманити стара авантюра, виконання заповітної мрії. У ділових ситуаціях варто бути обережнішими, дотримуватися секретності. Таємне може стати явним під впливом незвичайних обставин або нетипового для вас стану (закоханості, алкогольного сп'яніння).

Водолій

Старт вашого робочого дня повинен бути якомога більш енергійним. Можливо, ви будете зайняті не зовсім звичайною роботою. Не відкидайте допомогу однодумців, в їх компанії ви встигнете зробити більше, та й задоволення від роботи додасться. Якщо не вдалося подужати задуманий обсяг, не панікуйте. Попереду ще багато часу на те, щоб довести задум до досконалості. В кінці дня перервіть свої заняття і змініть обстановку. Деяким Водоліям доведеться зробити це мимоволі: наприклад, через нездужання.

Риби

Рибам сьогодні легко зробити помилку через незнання, неуважність, недбалість. Багато Риб будуть схильні приймати свої фантазії за реальність, вибирати кружний або помилковий шлях замість прямого і єдино вірного. Не варто покладатися на чуття, ефекти дежавю, особисті асоціації. Небажані починання, подорожі, складні роботи в будинку, непрофесійні експерименти з автомобілем та іншою технікою: є ймовірність травм. Не найкращий момент для звернення за послугами, з'ясування відносин з близькими.