Жахлива трагедія сталась 17-го лютого у Вінниці. Двоє підлітків потрапили під колеса пасажирського потягу. Наші читачі повідомляють, що під час аварії діти знімали відео для Тік-Току.

За офіційною версією поліції, близько 20.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні Тюшки — Вінниця під колесами потягу загинула дитина. Як стало відомо, це був 13-річний вінничанин. Також травмувався і його старший товариш. 14-річний хлопчик госпіталізований.

Попередньо встановлено, що компанія з чотирьох дітей ввечері біля залізничних колій слухала музику з портативної колонки. Як повідомляють в поліції, травмованого товариша друзі відвели додому.

– Підлітки нікому не повідомили про загиблого товариша. Інформація в поліцію надійшла від машиніста потягу, – додають правоохоронці.


Зараз слідчі ще встановлюють обставини трагедії. Відкрито кримінальне провадження, яке передбачає до 10 років позбавлення волі машиністу, хоч він і викликав поліцію та «швидку». Адже налякані діти втекли додому та навіть не планували зізнаватись батькам про те, що сталось. Ввечері травмованому хлопчику стало набагато гірше. Він зізнався батькам, що постраждав під потягом на залізниці. Дорослі швидко відреагували та завезли дитину у дитячу обласну лікарню. Як відомо нашим журналістам, хлопчику провели операцію. На його тілі було декілька зміщень і побої. Проте зараз прогнози втішні. Кажуть, що швидко йтиме на одужання.

Як повідомляють наші читачі, діти знімали відео, де танцюють під музику поблизу потяга на коліях. Такий тренд зараз у дітей в Тік-Току набуває популярності. Редакція висловлює співчуття родині загиблого.

Просимо батьків проводити бесіди зі своїми дітьми, щоб уникнути небезпеки від соціальних мереж.

Софія Копач