Наказав привести ядерні сили Росії у бойову готовність.
В задумі цього фюрера ге виключається нанесення ядерного удару по Україні, кинути ракету у Чорнобиль, щоб знищити Україну і Європу.
Як ви бачили, про це тривожно заявляв міністр МЗС Д. Кулеба.
У Пентагоні у відповідь на погрози президента Росії Володимира Путіна заявили, що здатні “захистити себе, союзників і партнерів”.
Представник Міністерства оборони США, цитує сайт Пентагону.
– Ми залишаємось переконаними в нашій здатності захистити себе, наших союзників і партнерів, і це включає сферу стратегічного стримування”.
У відомстві повідомляють, що “офіційні особи США не сумніваються в повідомленнях про те, що Путін привів російські сили ядерного стримування у стан підвищеної бойової готовності”.
У відомстві також заявляють, що такий крок Путіна є непотрібним, оскільки з боку НАТО для Росії ніколи було загрози, як і з боку України.
у повідомленні Міноборони зазначають: “Українці чинять жорсткий опір вторгненню російських військ, сказав чиновник, додавши, що жодне велике місто України досі не було захоплене”.
Крім того, чиновник зауважив, що США та НАТО продовжують надавати Україні летальну зброю та іншу допомогу.
Якщо без мови дипломатії, то Путіну чітко вказали, що його ядерні ракети перехоплять і знищать. Ще у фазі запуску. І якщо він когось погубить такими страшними погрозами, то тільки себе і Росію.

Андрій Власенко