Інші астрологи передрікають Росії великий голод і швидку розправу над Путіним.
Росс не бачить його до кінця року.
Ось що повідомила відома мольфарка Магдалена:
4.4. 22 диктатура Путіна впаде.
Весь народ Росії буде покарано за те, що зростили та підтримували такого монстра. За те, що пустили синів на страшну війну.
Ось що передбачає Марія Романович:
– Буде все так: Росія капітулює, повна перемога України над Росією. Багато перейде на нашу сторону. В кінці доб’ємо тих, що не захочуть. Перемовини, щоб вороги не стріляли, нічого не дадуть. Ворог і надалі буде стріляти, аж до перемоги нашої. Крим віддадуть, як і взяли без жодного пострілу. Капітулює Росія, а не Україна, Так каже Господь, така воля Божа. Зло світу піде в пекло.
Священники кажуть, що Путін, Кіріл і вся ця кліка
здійснили найстрашніший гріх – послали брата православного убивати брата православного. Так званий гріх Каїна, який убив молодшого брата Авеля.
Росіян причетних до війни чекає страшне майбутнє за святотатство. За брехню. За вбитих дітей України і Росії. За те, що навіть похоронити їх не дають.
– Україна переможе, – наголошують відомі екстрасенси. Скоро страшні обстріли закінчаться. Але вигрівати це все будемо ще довго.
Але це не найгірше.
Відбудуємо все! Зробимо ще кращою нашу країну.
Навіть без новітніх технологій розбомблена вщент переможена Німеччина відбудувалась за 8 років. І стала найсильнішою економічно державою Європи.
Євросоюз вже шукає кошти на відбудову України. Передбачається, що це буде 100 млрд. євро.
А ось у Ладижині, що у Вінницькій області, Путіна уже похоронили без пророцтв.

Ось такий надгробний пам’ятник поставили йому біля в’їзду у місто.

Андрій Власенко