Слідом за Мюнхенським оркестром, який розпрощався зі своїм деригентом-росіянином, надійшло повідомлення з найпрестижнішого театру США.

Адміністрація попросила російську оперну співачку Анну Нетребко припинити співпрацю з Метрополітен-опера. Через те, що вона відмовилась публічно засудити дії президента Росії Путіна, який розпочав страшну війну з українським народом. Наші біженці з Вінниці повідомляють, що в Європі заклади гомадського харчування відмовляються обслуговувати росіян. Окремі свідомі росіяни на масових закордонних акціях протесту проти російського геноциду публічно спалюють свої громадянські паспорти, відрікаються від путлерівської політики і проклинають всю кремлівську банду.

Майже увесь світ відвертається від раші. З путлером залишились лише чотири диктатори, серед яких Лукашенко та очільник Північної Кореї Кім чен ін.

Дедалі частіше стає відомо, як прозрівають рашистські пропагандони. Шеф-редактор RT Росія Марія Баранова звільнилась зі словами: “Наші діди за таке не воювали. Нас зрадили. Все розтоптано. Ще тиждень тому я писала про натівську пропаганду, про русофобію. А, виявляється, що вони абсолютно праві, а я ні…”
Дуже боляче, що за цей рашистський дурман, який засліпив очі рабам-ординцям, доводиться пплатити таку дорогу ціну нам, українцям.

Василь Пишний