А Росія продовжила режим закритого неба над Півднем України до 14 березня.

Таким чином вона залишає за собою право безперешкодно збивати наші військові літаки над зоною бойових дій на Харківщині, Миколаївщині, Одещині.
Також наші повітряні сили не можуть підтримувати сухопутні війська над Маріуполем та іншими містами, які знищує фашистська армія армія Росії.
Але геополітичні реалії такі, що закрити небо над Україною, НАТО та США не погоджуються через загрозу третьої світової війни.
Але вона вже почалась вторгненням РФ на територію суверенної України, намагаючись її окупувати незважаючи на цілу низку міжнародних документів, що гарантували нам цілісність. Зокрема, і Будапештський меморандум.

Українська влада і народ з самого початку військової агресії просять у всього цивілізованого світу закрити над нами небо. Зупинити російську військову авіацію, яка розбомбила вже десятки українських міст і забрала життя сотень мирних жителів, серед яких діти та старики.

Сьогодні поступила обнадійлива інформація з США. 73 відсотки конгресменів сенату висловились за негайне введення режиму закритого неба. Тримаємо кулаки.

Василь Пишний