8 балістичних ракет які впали лише сьгодні у нас – хіба це вас не зупиняє?
А були ще. І ми іх збивали.
Далі – пряма мова.

– Доброго дня. Крик душі людини яка захищає нас від повітряних атак!
Сьогодні був у дома перший раз з початку війни і другий раз за останній місяць. Я шокований. Панове ота вся сирена про ракетний обстріл то не просто так. Її подаємо ми. По нашій команді її включають. Люди сидять під боком у ворога із увімкненою РЛС щоб вчасно виявити пуск ракети з літака або балістичної. За секунду передають цю інфу нам а за дві секунди ми даємо сигнал і вмикаються сирени. Ми очі обдерли об монітори. Бо віримо, що наша робота комусь може врятувати життя. Вчора ввечерв ракета випущена з літака який був трохи вище Жиромиоа впала за Черепашенцями. Пролетіла 300 км і не долетіла 30 до Вінниці. Ми збили крилату ракету за масложиром і кацапський Су-25 за Калинівкою. І це все летіло вам на голови і вмикалась сирена…..
Невже вінничанам байдуже? Вони не бояться! Після сирени ніхто в місті і не думає ховатись. .. жесть бля… Гуляють з дітьми на вулиці, стоять на перехрестях і точать ляси… всім нас?
І на те, що ми з шкури вилазимо, щоб дати їм +10 хвилин фори щоб сховатись…
Ви що дійсно настільки вірите в свій фарт і режим Бога, що можите сміливо дивитись ракетній загрозі в обличчя? Так тривог було багато і нічого не прилітало.
Але це тому, що ми працюємо, але це не означає що наступна ракета пройде теж мимо, в ракет немає пам’яті і вони не знають, що треба промазати і на цей раз також. Чуєте сигнал – ховайтесь. Не кваплячись, матюкаючись, але ховайтесь. 33 промахи в минулому не гарантує 33 промахи в майбутньому.
Ось така інформація від льотчика, який нас захищає!
Тому приймаймо до виконання

Андрій Власенко