Світ вражений жорстокістю та цинізмом окупаційної фашистської армії РФ. Геноцидом українського народу вже назвали криваву агресію кремлівського диктатора усі міжнародні безпекові організації.
Україну в її справедливій боротьбі за незалежність підтримують всі цивілізовані країни.

Вчора у американських, європейських та ізраїльських містах знову пройшли масові акції протесту проти війни та з вимогою закрити українське небо.

Люди вимагають покарати військово-політичну верхівку Росії на чолі з Путіном.

Надходить інформація від вихідців з Вінниччини, які зараз мешкають в ізраїлі. Вони одностайно засуджують російську агресію і підтримують ініціативу проведення в Єрусалимі переговорів про припинення військових дій між українським та російським президентами.

Зараз там у кожному місті, у кожному кібуці йде збір гуманітарної допомоги українським біженцям.

Зокрема в Ашдоді є три пункти прийому пожертв для постраждалих в результаті бойових дій. Координуїє їх роботу безпосередньо мер міста.
Люди несуть ліки, одяг, продукти, дитяче харчування.

З початку війни з Хайфи, Ашкелона, Тель-Авіва, Рішон ла Ціона відправлено вже сотні тон гуманітарки для вимушених переселенців в Україні.

Ось так виглядає один з пунктів прийому в Ашдоді. Люди несуть, та несуть… Також велика група ізраїльських медиків та волонтерів відправилась на допомогу українським колегам.

Громадяни Їзраїлю, які добре знають що таке державний тероризм засуджуюють позицію НАТО щодо невтручання у конфлікт, з метою зупинення нічим не виправданої війни, і не можуть собі уявити, що таке жахіття, яке зараз вчиняє терористична російська армія в Україні, можливе в наш час.

Сергій Бойчук