Три репортери – два фотографи та журналіст телеканалу

Mediaset із Мілану сьогодні у Вінниці зняли репортаж про ракетну атаку росіян на телевізійну вежу та організацію тероборони на Вінниччині. Італійських журналістів цікавили настрої вінничан – мирних мешканців та військових після 3 тижнів війни… І наслідки нічної атаки на телевежу…

– Нас атакували застарілими російськими ракетами, які не є високоточною зброєю… Фактично це акт залякування вінничан та спроба зірвати інформаційний супротив України. Але ми вистояли ці 21 день і впевнено йдемо до Перемоги. Бо захоплення Києва та решти великий міст ворогу не вдалось і війна йде вже на перелом на нашу користь. Ми контратакуємо, а ворог вимушений атакувати із далекої відстані. Тому треба зберігати спокій та готуватись до вигнання росіян із українських земель. , – повідомив про ситуацію у Вінниці та області командир роти тероборони Вінницької області Сергій Бенедичук.

– Тому хочу звернутись до всіх мешканців Вінницької області – ситуація в нашому регіоні контрольована. Ми вже набрали в ряди тероборони в три рази більше особового складу, ніж це планувалось на початку війни. Бо бажаючих боронити Україну тисячі, сотні тисяч добровольців та професійних військових.

Дякуємо нашим волонтерам, нашій діаспорі в Італії та всіх країнах світу, які сьогодні допомагають українським воїнам долати ворога.

А ворогам хочу сказати одне – вас в Україні чекає пекло і смерть…

Слава Україні! Та Forza Italia…

Вони можуть пізніше скинути лінк на репортаж