Переможниця конкурсу краси “Міс Україна” не поїхала на конкурс “Міс Світу”. У Пуерто-Ріко пройшов конкурс Міс світу 2022.

Переможницею стала учасниця з Польщі Кароліна Бєлявська, яка гаряче підтримує Україну і займається волонтерством. Наша Олександра щиро привітала її з перемогою.. Та все ж сама на конкурс вирішила не їхати.

– Я – Українка! І я дуже пишаюсь цим. Я пишаюсь нашими людьми, нашими військовими. В нас чудова країна з найкращим майбутнім. Війна Росії проти України – тероризм. Це нація, яку ми ніколи не зрозуміємо. Росія та Україна – не братські народи. Ми різні. Війну розпочав Путін, але замість того щоб люди зупинили свою владу, вони – підтримали. Цій нації немає пробачення.

– Як особисто ти підтримуєш військових?

– З першого дня війни я підтримую фінансово армію та волонтерів. Багато пишуть про допомогу в соц.мережі, я поширюю інформацію та також контактую з різними організаціями які надають свою допомогу. В нас з іншими блогерами є групи, де ми обмінюємось необхідною інформацією та надаємо допомогу, – ось що розповіла Олександра “33-му”.