Знищено корабель ВМФ Росії.
У соцмережах пишуть, що один корабель потонув, ще два палають, а разом із ними знищено склад боєприпасів та цистерни з паливом.
В ОВА розповіли, що корабель знищили о 7 ранку.
Пошкоджено ще два кораблі, знищено резервуар на 3000 тонн палива. Пожежа перекинулась на склад боєприпасів ворога.

Так тримати, наші славні захисники.
Щоб ворог відчував, що під ним горітиме і земля, і вода і повітря! Навіть на окупованих ним територіях.

Адже він там, через непокірність наших людей в окупації, протести, готує масові депортації, як рабів-остарбайтерів, до депресивних районів Московії.
Росія планує влаштувати “великий терор” в окупованому Херсоні, викрадаючи мешканців та переправляючи їх через російський кордон.

Times з посиланням на лист, ймовірно написаний співробітником ФСБ Росії. У листі йдеться, що Кремль більше не хоче “грати по-хорошому” з протестувальниками в Херсоні.
Людей заберуть із будинків серед ночі, і “навіть якщо нам треба буде депортувати півміста – ми до цього готові”.

ОНОВЛЕНО

Командирами пошкоджених кораблів у Бердянську були зрадники України – ВМС. 

Командири двох пошкоджених десантних кораблів у Бердянську внаслідок ранкової атаки Збройних сил у четвер – зрадники України, які перешли на бік ворога у 2014 році.

Повідомляється, що командир ВДК “Саратов” капітан 2 рангу Володимир Храмченков, колишній командир СДК “Кіровоград” українських ВМС, у 2014 році зрадив присязі та перейшов на бік окупантів. Його “товариш” капітан 2 рангу Юрій Павлов, командир ВДК “Новочеркаськ”, на момент зради був старшим помічником командира ВДК “Костянтин Ольшанський”.

За даними ВМС, на “Саратові” внаслідок удару сталася пожежа, здетонував БК. На “Новочеркаську” 3 загиблих та 3 поранених.

“Вони слабкі, в 2014 році не встояли та взяли 30 срібняків, і сьогодні завдяки їхньому “професіоналізму” у рашистів ще два БДК втратили боєздатність.

Звертаємось до цих двох зрадників: у вас залишився єдиний шанс хоч трохи відбілити свою совість, краще затопіть свої кораблі самі, ми вам за це навіть нагороду якусь дамо. В іншому випадку, наблизитесь до українських берегів ще раз, будете годувати наших азовських бичків разом з екіпажем “Орська”.

Андрій Власенко