Міністерство “фанерного маршала” Шойгу продовжує висмоктувати з пальця нові страшилки про бандерівців та масонів. Аби виправдати своє агресивне вторгнення в Україну, оборонне відомство фашистської росії вже придумувало бойових кажанів, хімічні та біологічні лабораторії, ядерні установки…

І ось – нова нісенітниця для рашен “націоналпатріотів”, які хавають інформгі..но із зомбоящика. На цей раз хтось із засланих козачків, щоб хоч якось відробити своїх 30 срібляників, сфоткав, чи змонтував світлину, де в Умані біля синагоги стоять якісь люди в камуфляжі.

У хворих на синдром війни фанерних генералів відразу народилася “мисль”. Мол, в синагозі зберігається зброя, яку вивозять “під виглядом будівельного сміття”. Отже, там дислокуються військові і, взагалі, там може бути якийсь секретний штаб.

Іншими словами дух цадика Нахмана домовився з духом Степана Багдери про спільну відсіч фашистській армії росії. Глибока “мисль”, особливо, в продовження теми російськомовного нациста єврея Зеленського.

Для малограмотних орків може бути непогана пожива для розв’язання в рашастані ще й потужної антисемітської кампанії, їм же зараз потрібно побільше зовнішніх ворогів та націоналзрадників.

Ці сценарії написані ще головним пропагандоном фашистської Німеччини Гебельсом, негласним наставником всієї рашистської ідеологічної машини.

Як офіційно повідомили обурені лідери іудейської общини України, заява міноборони росії про використання синагоги є черговим воєнним фейком. Бо всі святині та релігійні об’єкти хасидської общини використовуються виключно за їх прямим призначенням. Для проведення релігійних обрядів та допомоги людям.

Українська влада та військові ніколи не просили надати релігійні об”єкти для військового використання. Підписав звернення керівник Міжнародного благодійного фонду імені Рабі Нахмана Натан Бен Нун.

На відміну від безбожних московських орків, українські громадяни знають, що таке віра, людяність і добро та живуть за Божими законами. ЗСУ не бомбить церкви, синагоги та костели. Як це роблять “спасітєлі руського міра”.

На фото: Харківська синагога, обстріляна рашистськими ракетами, коли там ховалися люди.

Українські спеціальні служби не використовують культові споруди для складування зброї та прихистку диверсантів. Якраз саме до такого космополітизму вдається благословенна на війну в Україні патріархом кірілом підступна, антигуманна, злочинна армія росії. Яка вбиває, гвалтує, грабує та руйнує. І про це вже знає увесь цивілізований світ.

До речі дуже би хотілося отримати від рашистського військового відомства офіційний, хоча б приблизний опис, масонобандерівця, на якого воно полює в Україні вже більше місяця, намагаючись знищити його балістичними та крилатими ракетами всіх модифікацій, вакуумними, касетними та фосфорними бомбами. Може би українська сторона сама спробувала виявити цю міфічну істоту.

Очевидно, з того, що пруть в зомбоящик рашистські пропагандони, воно з рогами, копитами, іклами і довгими стальними кігтями. Взагалі – то, це точний опис персонажу із якогось дебільного мультика, і з хворої путлерівської уяви, яка в агонії хоче знищити цілий народ, котрий послав “рускій воєний корабль” і злочинний руський мір на…уй.

Український миролюбивий народ радісно приймає в свою багатонаціональну родину людей всіх національностей і нікому не забороняє спілкуватись рідною мовою та сповідувати свою релігію.
Але за однієї умови: якщо ця мова та релігія не закликають до війни, а сповідують мир, добро та повагу до людини.

Руський фашистський мір в ці моральні принципи не вміщається, тому ні українці, ні українські євреї, грузини, азербайджанці, поляки, болгари, німці, білоруси і, навіть, самі українські росіяни не хочуть кривавого, брехливого та відсталого від цивілізації фашистського путінізму.

За місяць своєї злочинної війни та геноциду народу незалежної країни до московитів це вже мало би дійти. Україна – не Росія!

Сергій Бойчук