Стрижавська територіальна громада у жалобі.

– Прийшла сумна звістка про загибель трьох наших земляків, які мужньо захищали Україну у війні з російською федерацією, – повідомили у Стрижавській громаді.

Сергій Петрович Наконечний 1986-го року народження був навідником 3-го мотопіхотного відділення 2-го мотопіхотного взводу 2-ої мотопіхотної роти.

27-го березня біля населеного пункту Лупарево Миколаївської області отримав осколкові поранення, несумісні з життям. У Сергія Петровича залишились батьки, син та донька.

27-го березня біля Лупарево Миколаївської області обірвалося життя і Віталія Вікторовича Граба — навідника 1-го мотопіхотного відділення 1-ого мотопіхотного взводу 2-ої мотопіхотної роти. Він був мобілізований до українського війська 1-го березня. У червні Віталію Івановичу повинно було виповнитися 33 роки. Осколкові поранення зупинили серце молодої людини. Вдома залишились батьки.

Безвісти зниклим з 2-го березня вважався Микола Григорович Обертій 1972-го року народження. Він був командиром гранатометного відділення бойового взводу 2-ої розвідувальної роти військової частини А1445 забезпечення. Потрапив під ворожий обстріл поблизу населеного пункту Лугове Запорізької області. 26 березня тіло Миколи Горигоровича доправили до Запоріжжя. У героя залишилась родина: батьки, дружина і двоє дітей.

Великим коридором пошани, на колінах і з державною символікою, зустріла Стрижавська громада сьогодні своїх Героїв Сергія Наконечного та Віталія Граба.

Про час і місце прощання з Миколою Обертій буде повідомлено пізніше.

Редакція висловлює щирі співчуття родинам загиблих Героїв…