Командувач оборони Києва та області – командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав передові позиції на півночі Київщини.

Під час робочого візиту генерал-полковник Олександр Сирський обговорив поточний стан на цій ділянці фронту та надав рекомендації щодо посилення оборони та укріплення фортифікаційних споруд.

Окрім цього, він поспілкувався з представниками світових ЗМІ щодо поточної ситуації в області та довкола столиці. Під час інтерв’ю генерал-полковник Олександр Сирський подякував за надану допомогу західним партнерам та озвучив потребу українського війська в озброєнні для подальшої перемоги над російським окупантом.

– Жодного метра нашої землі ми не віддамо, а тільки будемо її звільняти. І цей процес буде тривати. Наші військовослужбовці мають жагу до перемоги та хочуть звільнити всю територію України від окупанта. Звісно не все просто, але ми робимо все можливе, щоб це зробити. Ми вдячні за допомогу від наших партнерів і ми надзвичайно цінуємо її. Цю допомогу ми використовуємо максимально ефективно. Кожна ракета потрапляє в ціль, про що свідчить знищена техніка ворога, – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Безпосередньо на позиціях командувач оборони Києва та області нагородив кращих військовослужбовців і вручив чергові військові звання.

У Сутичках з гордістю відреагували на нагородження їхніх земляків:

-Наші сутиські захисники на передовій! – написала місцева волонтерка та сестра загиблого атовця Наталя Скиба.

Гордимося, ви наші герої! Дякуємо вам, дорогі наші воїни, що захищаєте нас і всю Україну. Бажаємо міцного здоров’я, незламного духу, перемоги, добра та миру. Ми всі з нетерпінням чекаємо вас живими і здоровими. Дякуємо батькам, що виростили таких сильних духом синів!