Журналістка і дружина футболіста збірної України та «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка дала інтерв’ю програмі «Денисов TIME», в якому відмовившись говорити російською мовою і відправила всіх росіян на три літери:

-Ви просите провести інтерв’ю російською мовою, щоб нас почули росіяни, — сказала в ефірі Влада.— Мені нескладно спілкуватися російською, але вже минуло понад сорок днів війни і все, що я можу сказати цією мовою, щоб мене почуло якнайбільше росіян: «Идите на*уй». Вибачатися за ці слова, я не буду. Це все.

Тепер я хочу перейти на українську мову. Я вважаю, що після стількох днів війни продовжувати стукатися до російського народу — немає жодного сенсу. Краще підійду і тричі головою об стіну вдарю, користі буде більше. Як мінімум, кровотік у голові покращиться. На жаль, там нема до кого стукатися. Може перед ними на коліна встати? Робити цього не буду, далі спілкуватимуся українською мовою.

Нам не повинно бути соромно. Єдине, перед ким мені може бути соромно за свою нецензурну лексику — це перед моїми батьками та чоловіком, але вони чудово розуміють ситуацію та питань до мене жодних не буде. Дочка моя, яка колись виросте і побачить це відео і запитає, чому я не підбирала слова і була такою емоційною, то покажу їй фотографії з Ірпеня, Бучі та всіх інших гарячих точок України. Покажу, що зробила ця нечисть із нашим народом. Думаю, у неї теж не буде питань, чому її мати свого часу не підбирала слова.

Прихильники Влади Седан зауважують, що журналістка і раніше спілкувалася переважно українською, але могла переходити на російську. Тому таку категоричність у виборі мови футбольні фанати високо оцінили і підтримали Владу.

Нагадаємо, що після народження доньки вінничанка живе у Манчестері разом з чоловіком Олександром і виховують доньку Єву, яка народилася минулого літа.

Каріна Маєвська