​Харківського кота Степана номінували на World Influencers and Bloggers Awards 2022 — найпрестижнішу премію в індустрії інфлюенсерів.

Кіт Степан із Харкова, який став справжньою зіркою TikTok та Instagram, продовжує допомагати рідній Україні. Нещодавно пухнастий блогер зібрав понад $10 тисяч для допомоги тваринам, які постраждали від війни, а тепер допоможе зібрати кошти для маленьких українців.

Як розповіла господиня хвостатої знаменитості, її улюбленець став номінантом престижної премії в індустрії інфлюенсерів та блогерів – World Influencers and Bloggers Awards 2022. Захід пройде в Каннах 18-19 травня, і там буде організовано збір коштів для України, яка вже другий місяць героїчно бореться із російськими окупантами.

На Instagram-сторінці премії сказано, що у церемонії вручення нагород візьмуть участь понад 100 інфлюенсерів. Їхні дописи 18 травня допоможуть зібрати значну суму для дітей, які постраждали від війни в Україні.

Сам Степан звернувся до своїх друзів із усього світу із закликом приєднатися до акції.

“Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви хочете приєднатися до заходу, ви можете купити квитки. Усі кошти будуть передані на благодійність. Друзі-українці, які перебувають у Європі, також приєднуйтесь!”, – сказано у дописі.

Квитки можна придбати на сайті премії, залежно від категорії, вартість квитка становить 1000-6300 євро.